Η LG Electronics θα συμμετάσχει στην AutoTech: Detroit και θα παρουσιάσει την οπτική της για τη μετάβαση στα SDV δείχνοντας πως οι λύσεις λογισμικού της αντιμετωπίζουν τις βασικές προκλήσεις για τη μελλοντική κινητικότητα.

Η LG Electronics (LG),τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα της κινητικότητας, θα μοιραστεί τις τελευταίες της ιδέες και καινοτομίες στην AutoTech: Detroit, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντιτρόιτ της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ από τις 5 έως τις 6 Ιουνίου. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία προσελκύει συνήθως πάνω από 3.000 ηγέτες και ειδικούς του κλάδου. Η φετινή έκθεση θα εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της αυτοκινητοβιομηχανίας, μεταξύ άλλων στους τομείς του λογισμικού οχημάτων, της συνδεσιμότητας, της ηλεκτροκίνησης και του σχεδιασμού.

Με τίτλο Beyond the road: Navigating the SDV transition, η εκδήλωση της LG στην AutoTech: Detroit, θα επικεντρωθεί στο παρόν και το μέλλον των οχημάτων λογισμικού (software-defined vehicles – SDV). Θα εξεταστούν οι τρεις καίριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος: η τεχνική πολυπλοκότητα της ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου λειτουργικού συστήματος για οχήματα, η διαδικασία μετασχηματισμού των εμπειριών των χρηστών μέσω της υλοποίησης ενός “χώρου διαβίωσης σε τροχούς” και η ανάγκη προσαρμογής των σημερινών επιχειρηματικών μοντέλων για διαρκή καινοτομία και δημιουργία αξίας.

Η παρουσίαση της εταιρείας θα αναδείξει τον κρίσιμο ρόλο της LG AlphaWare στην εξέλιξη των SDV. Αποτελώντας μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων λογισμικού, η LG AlphaWare δίνει τη δυνατότητα σε παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας να συνεργαστούν και να καινοτομήσουν, υποστηρίζοντάς τους να ξεπεράσουν διάφορες τεχνικές προκλήσεις, φέρνοντας παράλληλα άνεση και συνδεσιμότητα στο εσωτερικό του οχήματος.

Η εκδήλωση της LG έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12:15-12:40 (EST) στις 5 Ιουνίου στο Suburban Collection Showplace στο Novi του Michigan.

Προηγούμενο άρθροΗ Lime από χθες επίσημα στην Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΝέοι CEO στις μάρκες Ram και Dodge