Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Arona

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. ξεκίνησε νέα προωθητική ενέργεια για το Β SUV της Seat Arona, η γκάμα του οποίου ξεκινά πλέον από 18.990 ευρώ.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του Arona επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου, προσφέροντας έτσι αξεπέραστο value for money στην πρόταση της Seat στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αυτή κατηγορία.

Το Seat Arona συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο οικονομία, επιδόσεις, χώρους και ασφάλεια, ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα 211 ευρώ/μήνα.

Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το Seat Ibiza με όφελος 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990 ευρώ.

Τα παραπάνω προωθητικά προγράμματα και για τα δύο μοντέλα της Seat στη δημοφιλή κατηγορία Β, εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή τους για τον υποψήφιο αγοραστή.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν φόρτιση στο ΗΒ με V2G και Octopus Power Pack
Επόμενο άρθροO Όμιλος Σαρακάκη και η ανακύκλωση αποτσίγαρων