Προωθώντας στρατηγικά την ηλεκτροκίνηση και προκειμένου να την καταστήσει πιο προσιτή στο ευρύ κοινό, η Fiat ταράζει τα νερά με το νέο Eco Bonus.

Με το Fiat Eco Bonus το αμιγώς ηλεκτρικό 500e προσφέρει όφελος 6.000 ευρώ για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και 4.800 ευρώ για τα υπόλοιπα.

Έτσι, το Fiat 500e γίνεται πιο προσιτό ενώ είναι και ετοιμοπαράδοτο, οπότε κάθε νέος κάτοχος περιορίζει άμεσα το κόστος της καθημερινής μετακίνησης στο ελάχιστο. Ισχύει επίσης χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις. Προκειμένου να εξαλειφθεί το άγχος από τυχόν καθυστέρηση εκταμίευσης της υφιστάμενης κρατικής επιδότησης, η αποπληρωμή της πρώτης δόσης ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025 και μέχρι τότε η Fiat αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστούμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος.

Ακόμα, σε συνδυασμό με το Fiat Eco Bonus ισχύει τόσο η 5ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της μάρκας όσο και η 8ετής κάλυψη της μπαταρίας. Με τον τρόπο αυτό είναι πολύ ελκυστική η προσφορά για το στιλάτο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο έχει κερδίσει δύο διαδοχικές χρονιές τον τίτλο του best seller αυτοκινήτου πόλης στην ευρωπαϊκή αγορά.

Με τρεις επιλογές αμαξώματος -την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και τη μοναδική Cabrio- το 500e κινείται από κινητήρα 118 PS και τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητά της επαρκεί για αυτονομία έως 320 χλμ σε μικτή χρήση, ενώ η ταχυφόρτιση από το 0%-80% διαρκεί μόνο 35 λεπτά και μόλις 5 λεπτά αρκούν για ακτίνα δράσης 50 χλμ.

Το μοντέλο, διαθέτει επίσης υψηλή ψηφιακή τεχνολογία μέσω του εξελιγμένου infotainment και των UConnect services, πρόσθετα στοιχεία δημιουργίας ιδανικού περιβάλλοντος για απολαυστική αστική καθημερινότητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με ελεύθερη κίνηση στο Δακτύλιο.

Προηγούμενο άρθροRenault 5 E-Tech Electric, ένα εμβληματικό αυτοκίνητο
Επόμενο άρθροinstacar: συνέχιση της ανάπτυξης το 2023