Η Ford αποκάλυψε το νέο cool, ελκυστικό και συνδεδεμένο Puma, ένα από τα δημοφιλέστερα επιβατικά στην Ευρώπη.

  • Το κομψό νέο Puma κάνει την οδήγηση στην πόλη απλή, διασκεδαστική και πρακτική με πιλοτήριο τύπου σπορ αυτοκινήτου, έξυπνες μεγάλες οθόνες και συνδεσιμότητα 5G
  • Η προηγμένη τεχνολογία διευκολύνει την οδήγηση, βοηθώντας τους στις διασταυρώσεις και τις στροφές ή για να παρκάρουν σε στενά σημεία
  • Ο χώρος αποθήκευσης MegaBox προσθέτει χώρο για αποσκευές πέντε ατόμων σε ένα φιλικό στην πόλη crossover με ήπια υβριδική απόδοση. Το αμιγώς ηλεκτρικό Puma Gen-E θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στο 2024.

Τα ενιαία σχεδιαστικά στοιχεία ρέουν απρόσκοπτα στο εσωτερικό, ενώ ενισχύεται με κορυφαίες τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας SYNC 4 και του προηγμένου συστήματος Predictive Speed Assist για εύκολη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο.

Διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών με δυνατότητα προσαρμογής, ώστε να προβάλει με ευκρινή γραφικά τις πληροφορίες που οι οδηγοί θεωρούν πιο χρήσιμες. Η κεντρική οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 12,0 ιντσών διευκολύνει την προβολή και τον έλεγχο χαρτών, infotainment και λειτουργιών όπως το κλίμα και η θέρμανση καθισμάτων. Με οριζόντιο προσανατολισμό είναι τοποθετημένη ψηλά στην κεντρική κονσόλα δίνοντας την αίσθηση ότι αιωρείται. Αυτή έχει κλίση προς τη μεριά του οδηγού ώστε να διευκολύνει την αλληλεπίδραση και να ενισχύει την σπορ αίσθηση της καμπίνας.

Μια απλοποιημένη γκάμα μονάδων κίνησης παρέχει στο νέο Puma ισχύ έως 155 ίππους έχοντας ως σημείο αναφοράς τον υβριδικό κινητήρα 1.0L EcoBoost MHEV της Ford στις εκδόσεις Titanium, ST-Line και ST-Line X. Στην έκδοση υψηλών επιδόσεων ST Powershift η μέγιστη ισχύ διαμορφώνεται στους 170 ίππους.

Προηγούμενο άρθροRenault Symbioz, συμπαγές οικογενειακό SUV κατηγορίας C
Επόμενο άρθροArval: επιδόσεις ρεκόρ το 2023