Όμορφα σχεδιασμένο, εξαιρετικά αποδοτικό, αβίαστα ισχυρό, το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο σε δύο υβριδικές επιλογές:

Μία Plugin υβριδική έκδοση με βενζινοκινητήρα 2.5L απόδοσης 225PS, μία ήπια υβριδική (mHEV) με πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue απόδοσης 150PS.

Το προηγμένο υβριδικό τεχνολογικό σύστημα της Ford έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο καθαρή από πλευράς εκπομπών ρύπων, πιο ήσυχη σε λειτουργία και πιο εξελιγμένη προσέγγιση στην οδήγηση ενός οχήματος SUV.

Μοναδική Συνδεσιμότητα

Το νέο Ford Kuga προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας για τον έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών του οχήματος ακόμα και από απόσταση.

Το νέο Κuga, το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Ford, είναι ένα αυτοκίνητο που «ξεκλειδώνει» μοναδικά χαρακτηριστικά προηγμένης συνδεσιμότητας που καθιστούν κάθε μετακίνηση πιο άνετη, ευχάριστη και εύκολη. Έτσι, μένετε πάντα ενημερωμένοι και σε άμεση επικοινωνία και «επαφή» με το αυτοκίνητο, ελέγχοντας ακόμα και από απόσταση μια σειρά λειτουργιών και συστημάτων.

Το FordPass Connect

Το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει από απόσταση μία σειρά λειτουργιών του οχήματος από οποιαδήποτε τοποθεσία με σήμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Οδηγός και επιβάτες μπορούν να προγραμματίζουν με περισσότερη ασφάλεια και ταχύτητα τις μετακινήσεις τους με ενημερώσεις κυκλοφορίας Live Traffic για το σύστημα πλοήγησης, απολαμβάνοντας συγχρόνως υψηλότερο επίπεδο άνεσης.

Το FordPass Connect διαθέτει και μία σειρά λειτουργιών που αναβαθμίζουν την οδηγική άνεση καθώς και την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, όπως το προηγμένο Kuga Plug-In Hybrid:

  • Απομακρυσμένο κλείδωμα / Ξεκλείδωμα θυρών
  • Απομακρυσμένη Εκκίνηση (ξεπάγωμα του παρμπρίζ, έλεγχος της θερμοκρασίας στο εσωτε ρικό)
  • Εντοπιστή Οχήματος
  • Κατάσταση Οχήματος (στάθμη καυσίμου, φόρτιση μπαταρίας, κατάσταση συναγερμού, πίεση ελαστικών, λιπαντικό κ.ά.)

Το SYNC 3

Το προηγμένο σύστημα SYNC 3 του νέου Ford Kuga υποστηρίζεται ιδανικά από μία οθόνη αφής 8 ιντσών που επιτρέπει τον έλεγχο των λειτουργιών ήχου, πλοήγησης και κλιματισμού, καθώς και των συνδεδεμένων smartphones με απλές φωνητικές εντολές.

Το νέο Kuga PHEV προσφέρεται με το μηνιαίο του μίσθωμα Ford Lease και με μηδενικό εταιρικό φόρο.

Προηγούμενο άρθροDataforce: το 2021 ξεκινά με άνοδο των Plug-In
Επόμενο άρθροΤο νέο BMW iDrive έτοιμο για το μέλλον