To νέο Fiat Professional Ducato Van Easy Pro είναι η αποδοτικότερη έκδοση του δημοφιλέστατου ελαφρού επαγγελματικού της ιταλικής μάρκας.

Αποτελώντας την πρώτη μάρκα που δημιουργήθηκε με αποκλειστική εξειδίκευση στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), η FIAT Professional διαχρονικά εστιάζει στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των επαγγελματιών. Με βάση το δημοφιλές Ducato, η Fiat Professional, δημιούργησε την ειδική έκδοση Ducato Van Easy Pro με στόχο να προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών που δίνουν απάντηση στα θέλω των επαγγελματικών. Συγκεκριμένα με το Ducato Van Easy Pro η Fiat Professional προσφέρει:

  • Την πλέον δημοφιλή έκδοση σε επίπεδο διαστάσεων: Αξιοποιώντας το αμάξωμα L2H2, το Ducato Van Easy Pro προσφέρει ωφέλιμο όγκο 11,5κ.μ., αλλά και ωφέλιμο φορτίο που φτάνει τα 1.380 κιλά, καθιστώντας τη συγκεκριμένη έκδοση ιδανική για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.
  • Το πλέον αποδοτικό σύνολο κίνησης: Ο προηγμένος Turbo πετρελαιοκινητήρας 2.2MTJ απόδοσης 140 ίππων και 340 Nm ροπής, εκτός από την υψηλή απόδοση και την αθόρυβη λειτουργία ξεχωρίζει και για το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης. Το σύνολο 2.2MTJ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

  • Τον ιδανικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας: Με στόχο τη μείωση του εργασιακού φόρτου, η Fiat Professional προσφέρει τα ετοιμοπαράδοτα Ducato Van Easy Pro με ένα πληρέστατο πακέτο στοιχείων εξοπλισμού, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7’’, αλλά και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), όπως Hill Descent Control, Blind Spot Assist και κάμερα οπισθοπορείας με Rear Crosspath Detection. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα και με τις πρόσφατες δοκιμές του EuroNCAP, το Ducato αποτελεί το ασφαλέστερο Van της ευρωπαϊκής αγοράς.
  • Το κορυφαίο value-for-money: Παρά το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, το Ducato Van Easy Pro αποτελεί την πλέον συμφέρουσα επιλογή στη γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου της μάρκας, λαμβάνοντας υπόψη εκτός από τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας και τις κορυφαίες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου που προσφέρει.

  • Το πληρέστερο πακέτο προνομίων και υπηρεσιών: Με εστίαση στην ικανοποίηση του πελάτη πριν, αλλά και μετά την αγορά του οχήματος, η Fiat Professional προσφέρει χρηματική έκπτωση 3.000 ευρώ, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.
  • Άμεση διαθεσιμότητα: Με το χρόνο παράδοσης να αποτελεί παράγοντα με ιδιαίτερη βαρύτητα, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες, η Fiat Professional έχει εξασφαλίζει ένα περιορισμένο αριθμό Van Easy Pro με εξαιρετικά σύντομο χρόνο παράδοσης που προσεγγίζει τις 30 ημέρες.

Το νέο Fiat Professional Van Easy Pro είναι διαθέσιμο μέσω του Επίσημου Δικτύου Διανομέων της μάρκας ανά την Ελλάδα με τιμή από 39.950 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Προηγούμενο άρθροΗ Aptera Motors έλαβε την πρώτη παραγγελία στόλου
Επόμενο άρθροΤο σύστημα Plug-in Hybrid Q4 της Alfa Romeo