Με το νέο Fiat Eco Bonus τα Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid, με το ήπια υβριδικό σύστημα με ισχύ 70 PS, γίνονται πιο ελκυστικά από ποτέ.

Η νέα προωθητική καμπάνια «Fiat Eco Bonus» που συνοδεύει τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα πόλης της μάρκας, κάνει το Fiat Panda Hybrid και το Fiat 500 Hybrid πιο ελκυστικά από ποτέ. Προσφέροντας όφελος 1.200  ευρώ, η προωθητική ενέργεια σημαίνει πως ο τιμοκατάλογος ξεκινάει ενδεικτικά από τις 14.590  ευρώ για το Panda και από τις 15.300 ευρώ για το 500 Hybrid.

Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τόσο από το εμβληματικό 500 με το μοναδικό στιλ που πλέον έχει γίνει θρύλος, όσο και από το πολυχρηστικό και πρακτικό Panda που συγκεντρώνει στοιχεία μεγαλύτερων μοντέλων ώστε να ικανοποιεί όλες τις καθημερινές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 5ετής εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 km) και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid χρησιμοποιούν το έξυπνο και αποδοτικό ήπιο υβριδικό σύστημα της Fiat που συντίθεται από κινητήρα βενζίνης 1,0 lt της οικογένειας FireFly και ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) 3,6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος.

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 PS με 92 Nm και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με 6 σχέσεις. Συγκριτικά με έναν κινητήρα συμβατικής τεχνολογίας η μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων μπορεί να αγγίξει το 30%, ενώ πολύ σημαντική παράμετρος είναι επίσης η αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία που ταιριάζει τέλεια στις αστικές συνθήκες.

Προηγούμενο άρθροΈφτασαν στην Ελλάδα οι μοτοσυκλέτες UM Renegade 300
Επόμενο άρθροH Autohellas Hertz στην 9η Cargo Truck & Van Expo