Νέα λύση φόρτισης της ChargePoint, CP6000

Η ChargePoint, κορυφαίος πάροχος υποδομής φόρτισης, παρουσίασε την νεότερη και πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια λύση φόρτισης για επιχειρήσεις και επαγγελματικούς στόλους, την CP6000.

Διαθέσιμη για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (EV) παντός τύπου και μεγέθους, η παγκόσμια λύση φόρτισης AC EV στοχεύει στην ενίσχυση της μετάβασης στην ηλεκτροκινητικότητα, ενσωματώνοντας το λογισμικό δικτύου φόρτισης και τον εξοπλισμό του σταθμού φόρτισης σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη υποστήριξη πελατών, η CP600 της ChargePoint σχεδιάστηκε για να επιταχύνει την υιοθέτηση των EV στην Ευρώπη και άλλες περιοχές για τις επιχειρήσεις και το κοινό.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της CP6000:

  • Ισχύς: μονοφασική και τριφασική, ρυθμιζόμενη από 3,7 έως 22 kW
  • Αριθμός θυρών: Μονή, διπλή
  • Συνδεσιμότητα: Κινητή 4G LTE, WiFi LAN

Πλήρως ενσωματωμένη στην πλατφόρμα λογισμικού της ChargePoint, η CP6000 παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για έσοδα, κόστος ενέργειας και στοιχεία οδηγών. Το ολοκληρωμένο σύστημα φόρτισης προσφέρει πρακτικές αναφορές μέσω περισσοτέρων από 35 προκατασκευασμένα διαγράμματα και αναφορές.

Η CP6000 είναι επίσης πλήρως συμβατή με την πλέον πρόσφατη έκδοση του Open Charge Point Protocol (OCPP), 2.01, διευκολύνοντας τους πελάτες στην διαχείριση του προγράμματος φόρτισης, την μείωση του κόστους και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Προηγούμενο άρθροΚοινή εταιρεία Autohellas και Samelet στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροBMW Σφακιανάκης: BMW X1 test drive