Δυναμικό «παρών» στον κλάδο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα δίνει η Kinsen Hellas, ως στρατηγικός συνεργάτης του Europcar Mobility Group, της ευρωπαϊκής ηγετικής εταιρείας υπηρεσιών ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιου παρόχου λύσεων κινητικότητας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Kinsen – Europcar στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες που τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Πλέον, η νέα Europcar (Rent A Car) της Kinsen Hellas έχει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 29 πόλεις και αεροδρόμια της χώρας σε ένα επιχειρηματικό σχήμα εταιρικών σταθμών και σταθμών franchise. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με ολοκαίνουργια οχήματα όλων των τύπων και των κατηγοριών, η Kinsen – Europcar υποδέχεται τους πελάτες της σε νέα καταστήματα με ανανεωμένο, μινιμαλιστικό design, στα πρότυπα της Europcar International.

Σχέδιο ανάπτυξης

Έχοντας θέσει ήδη σε εφαρμογή ένα δυναμικό επιχειρηματικό πλάνο δράσης, η Kinsen Hellas, τα επόμενα δύο χρόνια, θα αναπτύξει 38 σταθμούς εξυπηρέτησης Europcar καθώς και 18 σταθμούς εξυπηρέτησης Goldcar δημιουργώντας έτσι τουλάχιστον 240 νέες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Το αναπτυξιακό σχέδιο προβλέπει στόλο άνω των 10.000 οχημάτων τόσο για βραχυχρόνια όσο και μακροχρόνια μίσθωση τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω ανεπτυγμένων ηλεκτρονικών διαδικασιών. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Kinsen Hellas απευθύνονται σε ιδιώτες, και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Πέραν της κάλυψης των αναγκών των επισκεπτών στη χώρα μας από το εξωτερικό, θα παρέχονται υπηρεσίες όπως το Flex Rental και το Business  Travel, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Στόχος της Kinsen Hellas είναι, αφενός να καθιερώσει την Europcar ως την κορυφαία λύση κινητικότητας στη χώρα μας,  βραχυχρόνιας ενοικίασης αλλά και μακροχρόνιας μίσθωσης και, αφετέρου, να προσφέρει στο ελληνικό κοινό καινοτόμες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο κλάδο που χαρακτηρίζεται από υψηλή ανάπτυξη.

Η Kinsen Hellas, που αποτελεί δημιούργημα και κοινό όραμα μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν, έχει αναπτύξει τρεις αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες (Business Units) εξυπηρετώντας τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

  1. Ενοικίαση Αυτοκινήτου – Rent A Car (RAC) από 1 ημέρα έως 12 μήνες
  2. Μακροχρόνια Μίσθωση Επιβατηγών και Ελαφρών φορτηγών έως 3.5 τόνους από 12 μήνες έως και 5 έτη
  3. Μακροχρόνια μίσθωση Φορτηγών, Λεωφορείων, Μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού από 2 έως 5 έτη

Μέσω των συγκεκριμένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης, μακροχρόνιας μίσθωσης και ενοικίασης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού (φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα έργου, αγροτικά μηχανήματα) διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η Kinsen Hellas έχοντας εξαγοράσει την GoldCar Hellas, την ηγετική εταιρεία στην κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων χαμηλού κόστους και μέλος του Europcar Mobility Group, έχει αναλάβει όλες τις λειτουργικές της δραστηριότητες ως Master Franchisee.

Με την προσθήκη της GoldCar στο χαρτοφυλάκιό της, η Kinsen Hellas ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, ενώ εξελίσσεται σε μία από τις ελάχιστες εταιρίες που θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, σε ένα ευρύ κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλο το φάσμα των Car Hire Services, από το Low-Cost της GoldCar, στο Mid-Range της Keddy και της αμερικανικής FOX, έως το Premium της Europcar.

Διευκολύνοντας τους πελάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες κινητικότητας, ευρύτερος στρατηγικός στόχος της Kinsen Hellas είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας. Παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

H Kinsen Hellas είναι κατάλληλη επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα οφέλη της αυτοκίνησης, χωρίς να επωμισθούν τα βάρη της αγοράς αυτοκινήτου, ιδιωτικού ή επαγγελματικού στόλου.

Προσλήψεις εργαζομένων

Καθώς δημιουργούνται καθημερινά ανάγκες στελέχωσης στην Kinsen Hellas, όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες καριέρας και θα ήθελαν να ενημερώνονται για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://apply.smartcv.co/kinsen-hellas/ και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό τους.

Προηγούμενο άρθροΗ Honda παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Prologue
Επόμενο άρθροΤο Nissan Ariya από τον Βόρειο στον Νότιο Πόλο