Νέα ασύρματη ενημέρωση Volvo που αφορά ποιοτικές βελτιώσεις και την προσθήκη μιας σειράς λειτουργιών καθώς και του Apple CarPlay.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Volvo Cars ξεκίνησε τη διάθεση της πιο πρόσφατης ασύρματης (over-the-air) αναβάθμισης λογισμικού για όλα τα μοντέλα της με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google.

Μία από τις νέες λειτουργίες περιλαμβάνει τη διάθεση του Apple® CarPlay®, ώστε οι χρήστες iPhone να αισθάνονται ακόμη πιο οικείο το περιβάλλον του Volvo τους.

Όπου διατίθεται το Apple CarPlay, οι χρήστες μπορούν τώρα να συνδέουν μέσω USB το iPhone τους στο Volvo τους, έχοντας πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου τους.

Από τις αρχές του 2021, η Volvo Cars προσφέρει ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις σε τακτική βάση. Η τεχνολογία είναι σημαντική για την εκπλήρωση του στόχου της εταιρείας να βελτιώνει συνεχώς τα αυτοκίνητα των πελατών της.

Μέσω των συνεχών ασύρματων (over-the-air) αναβαθμίσεων, η Volvo Cars στοχεύει να κάνει πιο πρακτική και πιο ευέλικτη τη χρήση και την κατοχή των μοντέλων της. Κάνοντας ελάχιστα «κλικ» στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου τους, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό και τις νέες, αναβαθμισμένες λειτουργίες για το Volvo τους.

«Μέσω των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες λειτουργίες γρήγορα και εύκολα», δήλωσε η Sanela Ibrovic, Επικεφαλής Εμπειρίας Διασύνδεσης της Volvo Cars. «Αυτό σημαίνει επίσης ότι ένα νέο αυτοκίνητο Volvo δεν είναι πλέον στην καλύτερη του στιγμή μόνο την ώρα που αφήνει το εργοστάσιο, αλλά συνεχίζει να βελτιώνεται καθώς λανσάρουμε επιπλέον αναβαθμίσεις».

Η προηγούμενη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, έχει εφαρμοστεί σε περισσότερα από 197.000 αυτοκίνητα. Η πρόσφατη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε 14 νέες αγορές. Η εταιρεία προσδοκά ότι ο αριθμός των αυτοκινήτων που καλύπτεται από τις αναβαθμίσεις θα αυξάνει με την κυκλοφορία κάθε νέας ενημέρωσης.

Παράλληλα με τη διάθεση της ενημέρωσης τον Απρίλιο, η Volvo Cars είχε ανακοινώσει ότι όλα τα νέα μοντέλα Volvo έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού. Αυτό συνιστά σημαντική πρόοδο για την εκπλήρωση της φιλοδοξίας που έχει η εταιρεία να κάνει τα αυτοκίνητα των πελατών της καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.

Προηγούμενο άρθροComfortClass και TopClass: νέα γενιά Setra
Επόμενο άρθροΠροηγμένες λύσεις φόρτισης της Ford στην Ελλάδα