Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά με νέα εταιρική ταυτότητα και νέα κεντρικά γραφεία, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της κινητικότητας και σηματοδοτώντας την προσήλωση της εταιρείας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης.

Η Μοτοδυναμική, με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, εκπροσωπεί τρεις παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μάρκες – Yamaha, Porsche και Sixt – και παράλληλα δημιουργεί τις δραστηριότητες λιανικής Μοτοδίκτυο και MotoDirect.

Ο χώρος της κινητικότητας βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής με τις διαφαινόμενες αλλαγές να επηρεάζουν δομικά το επιχειρηματικό πεδίο. Ανταποκρινόμενη σε αυτές τις τάσεις και σηματοδοτώντας την νέα εποχή, η Μοτοδυναμική ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και δημιουργεί τα νέα της κεντρικά γραφεία.

Με τη νέα ταυτότητα, η Μοτοδυναμική παρουσιάζει μια διακριτή εταιρική εικόνα, ενιαία για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων. Το λογότυπο αποτυπώνει την κίνηση και τον δυναμισμό. Το αρχίγραμμα Μ δεν είναι στατικό. Προχωράει μπροστά και γίνεται και αυτό μέρος του αφηγήματος “Move, Experience, Live”.

Τα νέα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι, συνδυάζουν τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου εργασίας με τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας της εταιρείας: διαφάνεια, ομαδικότητα, προσαρμοστικότητα, αισθητική.

Ο Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην αυγή μιας συναρπαστικής εποχής, όπου η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι θεσμικές παρεμβάσεις οδηγούν σε δομικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας. Περισσότερο από ποτέ απαιτείται κίνηση, εξέλιξη, καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Την εστίαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζουμε, τόσο με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα όσο και με τα νέα κεντρικά γραφεία, στοχεύοντας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης».

Προηγούμενο άρθροTo Renault Clio με πλήρη γκάμα κινητήρων
Επόμενο άρθροVolvo Cars: αποκτά το μερίδιο της Geely στην κινεζική κοινοπραξία