Η μάρκα κινητικότητας Free2Move του Groupe PSA ανακοίνωσε πως ενισχύει την προσφορά της με την έναρξη της υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων Free2Move Rent. Η εταιρεία εξήγησε πως αυτή η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων μικρής διάρκειας, 100% ψηφιακή, με 24/7 εξυπηρέτηση, επιτρέπει σε ιδιώτες πελάτες και επιχειρήσεις να ενοικιάζουν οχήματα Peugeot, Citroën, DS, Opel και Vauxhall, μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας online.

Διαθέσιμη πλέον στη Γαλλία, η υπηρεσία θα επεκταθεί σταδιακά στην Ιταλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Αυστρία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επέκταση αυτή σημαίνει πως μέχρι το τέλος του 2019, περίπου 20.000 επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα θα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη από 1.300 πρακτορεία, εγκαθιδρύοντας έτσι τη Free2Move Rent ως τοπική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων με πυκνό δίκτυο πρακτορείων.

Η υπηρεσία Free2Move Rent αναπτύχθηκε από την TravelCar (μια start-up που εξαγόρασε προσφάτως το Groupe PSA για την ψηφιακή τεχνογνωσία της σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων) και μια 100% ψηφιακή πρακτική στην εξυπηρέτηση 24/7.

Η εξυπηρέτηση 24/7 επιτρέπει να κάνει κάποιος κράτηση, να ανοίξει, να εκκινήσει το όχημα και στη συνέχεια να ολοκληρώσει την ενοικίαση οποιαδήποτε στιγμή από ένα smartphone. Με το Rent service, οι πελάτες επωφελούνται επίσης από μια προαιρετική ασφάλιση προσαρμοσμένης σε νέους οδηγούς και μια μειωμένη τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου και οδικής βοήθειας.

Η Free2Move είναι η εφαρμογή mobility που δρομολογήθηκε από τον όμιλο PSA το 2017 για να ενώσει αρκετές υπηρεσίες κινητικότητας, συμπεριλαμβάνοντας τις μάρκες Peugeot-Citroën και ανταγωνιστές όπως οι Car2Go (Mercedes-Benz), η Car Unity (Opel) και η Drive Now (BWM).

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδεύοντας τη (νέα) Jeep…
Επόμενο άρθροΤο όραμά της Nissan για την μελλοντική κινητικότητα, στην CES Asia 2019