Μια ασύρματη αναβάθμιση του Polestar 2 Long Range Dual Motor επαναφέρει στη μνήμη της ρίζες της μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Polestar – η οποία αναμένεται να μπει στο χρηματιστήριο το πρώτο εξάμηνο του ερχόμενου έτους – αποκαλείται συχνά “σουηδική Tesla” ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ξεχνούν πως η εταιρεία ξεκίνησε στην πραγματικότητα ως συνεργείο βελτιώσεων για Volvo.

Οι ιδιοκτήτες του Polestar 2 που πραγματοποιούν την αναβάθμιση λαμβάνουν αυτομάτως αυξημένη ισχύ, μεγαλύτερη απόκριση, ταχύτερη επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα (4,4 δευτ.) και πιο δυναμική οδηγική εμπειρία συνολικά.

Ο Thomas Ingenlath, CEO της Polestar, σχολιάζει σχετικά: «Η αναβάθμιση επισημαίνει πώς οι συνδεδεμένες τεχνολογίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη σχέση μιας εταιρείας αυτοκινήτων με τους πελάτες της. Η οδηγική εμπειρία του Polestar 2 είναι κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Είναι ήδη ωραίο αυτοκίνητο για οδήγηση, αλλά με αυτήν την αναβάθμιση μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους πελάτες μας που επιθυμούν λίγη επιπλέον διασκέδαση”.

Η αναβάθμιση είναι εφικτή μέσω του διαδικτυακού καταστήματος Polestar Extras και κοστίζει κατά μέσο όρο 1.000 ευρώ. Η εταιρεία επιδιώκει να αυξήσει τα έσοδά της μέσω υπηρεσιών λογισμικού και προβλέπεται να ακολουθήσουν περισσότερες εφαρμογές.

Περίπου 400 πελάτες έχουν ήδη λάβει την αναβάθμιση αυτή.

Φωτογραφία: Polestar

Προηγούμενο άρθροTaigo: το νέο SUV coupé της Volkswagen
Επόμενο άρθροΗ MisterGreen Electric Lease επεκτείνεται στη Γερμανία