Τα κύρια θέματα που αντιμετωπίζουν οι fleet managers επαγγελματικών στόλων (LCV) θα βρίσκονται στο επίκεντρο της LCV Expert Day του Fleet Europe.

Οι επαγγελματικοί στόλοι διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή οικονομία. Οι στόλοι LCV έχουν εισέλθει σε μια περίοδο ανάπτυξης, αλλά αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, από τους στόχους βιωσιμότητας έως το λειτουργικό κόστος, την ασφάλεια των οδηγών και την καινοτομία. Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης LCV Expert Day είναι:

  • Πώς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά έναν στόλο LCV
  • Εστίαση στην ηλεκτροκίνηση και την καινοτομία
  • Εφαρμογή της τηλεματικής
  • Εστίαση στην προστασία και την ασφάλεια
  • Εξοικονόμηση κόστους και Βιωσιμότητα

Ανώτερα στελέχη υπεύθυνα διαχείρισης μερικών από τους μεγαλύτερους στόλους ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Ευρώπης, που υποστηρίζουν τις εθνικές οικονομίες, θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους fleet managers στην LCV Expert Day, στις 15 Ιουνίου στο Zusmarshausen, κοντά στο Augsberg της Γερμανίας.

Το γεμάτο πρόγραμμα σχεδιάστηκε ειδικά για τους αρμόδιους λήψης αποφάσεων στόλου LCV και η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε υπεύθυνους στόλων και προμηθειών.

Διαχείριση στόλου e-LCV

Στους κύριους ομιλητές περιλαμβάνονται:

Ο Kim Stenberg, Επικεφαλής Παγκόσμιων Προμηθειών της Vestas Wind Systems, η οποία έχει δεσμευτεί να απανθρακοποιηθεί χωρίς χρήση αντισταθμισμάτων έως το 2030. Ο κ. Stenberg θα αναλύσει τον τρόπο δημιουργίας στόλου LCV, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής οχημάτων, της χρηματοδότησης και της διαχείρισης.

Ο Patrik Havranek, Επικεφαλής Διαχείρισης Στόλου Ομίλου της ISS Facility Services, θα αναλύσει την πρόκληση ηλεκτροκίνησης ενός διεθνούς στόλου LCV και τον τρόπο διασφάλισης σωστής λειτουργίας των οχημάτων, με χρονικά και οικονομικά αποδοτική στρατηγική φόρτισης.

Ασφάλεια και προστασία

Οι στόχοι μηδενικών εκπομπών άνθρακα μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο των εταιρικών επιδιώξεων, αλλά τα βασικά στοιχεία διαχείρισης στόλου LCV δεν έχουν απωλέσει τη σημασία τους, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των οχημάτων και της προστασίας του οδηγού. Εν μέσω αυξανόμενων πιέσεων έγκαιρης επίτευξης στόχων, η προστασία των οδηγών και η διατήρηση της εταιρικής φήμης έχουν καταστεί ιδιαίτερα απαιτητικές, όπως θα αναλύσει η LCV Expert Day.

Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων και των διαδραστικών workshops, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα θέματα που αντιμετωπίζουν οι στόλο LCV και να συζητήσουν με εμπειρογνώμονες τις λύσεις, επιτυχίες και αποτυχίες που έχουν βιώσει οι ομότιμοί τους.

Εγγραφείτε εδώ για να μοιραστείτε την εμπειρία των μεγάλων διεθνών στόλων για τα LCV και την ηλεκτροκίνηση.

Η LCV Expert Day πραγματοποιείται στις 15 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της Sortimo στο Zusmarshausen της Γερμανίας.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τις Sortimo, Geotab, Holman, Sixt και ALD Automotive.

Προηγούμενο άρθροΟ Peter Bosch νέος CEO της CARIAD
Επόμενο άρθροΤο αμιγώς ηλεκτρικό E-Tourneo Courier