Στα πρώτα αμαξίδια από αριστερά, οι Ζαχαρίας Γιαννίτσης, Γενικός Διευθυντής Leasing AVIS και Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Hellas. Στο πλάι της ομάδας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ (όρθιοι από αριστερά) οι Δημήτρης Πετρούνιας, Ψυχολόγος & Κωνσταντίνος Παπαλιός, Αντιπρόεδρος της ομάδας Παναθηναϊκός ΑμεΑ

Η διαφορετικότητα δεν είναι ελάττωμα! Με αυτό το σύνθημα και έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο, τίμησαν την “Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα” η Mercedes-Benz Hellas και οι συνεργάτες της, στο πλαίσιο του Προγράμματος κοινωνικής ευαισθητοποίησης #love2give.

Από τις 19 έως τις 27 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε Τουρνουά Μπάσκετ στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz στη Ν. Κηφισιά, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από τις εταιρείες χρονομίσθωσης της Avis, της Arval, της ALD και της Hertz!

Με αυτό το Τουρνουά, εκτός από το να καλλιεργηθεί το ομαδικό πνεύμα, στόχος ήταν και η αλλαγή της οπτικής όλων των συμμετεχόντων, αφού η νικήτρια ομάδα έπαιξε στον τελικό με την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια του Παναθηναϊκού (Παναθηναϊκός ΑμεΑ), μία νέα και γεμάτη πάθος ομάδα που ιδρύθηκε στα τέλη του 2018.

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους αισιόδοξους, γεμάτους όρεξη για ζωή και αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ κατανόησαν ότι μόνο η θέληση, η προσπάθεια και το πείσμα οδηγούν στην επιτυχία.

Η ομάδα της AVIS αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό με την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Παναθηναϊκός ΑμεΑ, βιώνοντας την εμπειρία ενός αγώνα από μία άλλη οπτική ενώ οι θεατές απόλαυσαν το πάθος που διακατείχε την αναμέτρηση. Παίκτες και θεατές διαπίστωσαν από κοινού ότι, η διαφορετικότητα δεν είναι ελάττωμα!

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Παναθηναϊκός ΑμεΑ.

Προηγούμενο άρθροΕΚ: Σε κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης
Επόμενο άρθροNissan Charge, απλουστεύει την ηλεκτρική κινητικότητα