Leasys Pro, μίσθωση μακράς διάρκειας για επαγγελματικά

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση ενοικίασης επαγγελματικών οχημάτων, η Leasys, μάρκα της Stellantis και θυγατρική της FCA Bank, ανακοίνωσε ότι η Leasys Pro θα προσφέρει προγράμματα ενοικίασης μακράς διάρκειας σε εταιρείες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες.

Η εταιρεία σκοπεύει να διευκολύνει την ενοικίαση προς τους πελάτες με διάφορα επαγγελματικά οχήματα μεγάλης χωρητικότητας και χαμηλού κόστος λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των Fiorino, Doblò, Ducato, Jumper, Movano, Boxer, Partner, Berlingo και Combo.

Η Leasys Pro θα παρέχει συγκεκριμένα οχήματα, ανάλογα με το επάγγελμα των πελατών, με τρία επίπεδα εξοπλισμού, προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επαγγελματιών, όπως μεταφορέων, υδραυλικών και  ηλεκτρολόγων. Επιπλέον, κάθε επίπεδο εξοπλισμού μπορεί να προσαρμοστεί και να εμπλουτιστεί με επιπλέον αξεσουάρ, χάρη στις ειδικές συμβουλές της Leasys.

Πλήρης εξυπηρέτηση πελατών

Σημαντική παράμετρος της Leasys Pro είναι το full service lease, που περιλαμβάνει αστική ευθύνη έναντι τρίτων, ασφάλιση πυρκαγιάς και κλοπής, επισκευής ζημιών και γενική συντήρηση. Οι πελάτες θα έχουν επίσης οδική βοήθεια, απεριόριστη αλλαγή ελαστικών και όχημα αντικατάστασης. Η υπηρεσία κινητικότητας I-Care info και η εφαρμογή UMove θα αποτελέσουν τη βασική γραμμή επικοινωνίας και διαχείρισης του συστήματος ενοικίασης.

Προηγούμενο άρθροΝέο Volkswagen Polo: ένα hi-tech supermini
Επόμενο άρθροFiat (500)RED και στην Ελλάδα για καλό σκοπό