Συνεργασία των Leasys και Free2move για fleet management εξ αποστάσεως που μπορεί να μειώσει το κόστος των στόλων.

Οι Leasys και Free2move συνεργάζονται για βελτίωση του fleet management εξ αποστάσεως. Οι εταιρικοί πελάτες της Leasys στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Connect Fleet της Free2move, η οποία μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος διοίκησης στόλου περισσότερο από 5%.

Η Connect Fleet χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 20.000 πελάτες παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας συνδεδεμένη τεχνολογία, επιτρέπει στους υπεύθυνους στόλου να παρακολουθούν εξ αποστάσεως τον στόλο τους και βελτιστοποιεί τα logistics και την παραγωγικότητα.

Μεταβλητές, όπως η χρήση καυσίμου, οι διανυθείσες αποστάσεις και τα ατυχήματα καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο και αξιολογούνται μέσω του προσαρμόσιμου διαδικτυακού ταμπλό. Η Connect Fleet επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παρακολουθούν το λειτουργικό κόστος, όπως συντήρηση και οδική βοήθεια και παρέχει συμβουλές βιώσιμης οδήγησης.

«Αυτή η συνεργασία αναδεικνύει δύο βασικές πτυχές του οράματός μας για το μέλλον της κινητικότητας», δήλωσε η Laura Martini, Chief Marketing Officer της Leasys. «Πρώτον, υπογραμμίζει την σημασία της ψηφιοποίησης για την Leasys, η οποία είναι σημαντική για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών. Η νέα συμφωνία καταδεικνύει επίσης την προνομιακή μας σχέση με τις άλλες μάρκες της Stellantis, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες».

Η Leasys, κοινοπραξία της Stellantis και της Crédit Agricole Consumer Finance, παρέχει μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις κινητικότητας σε εταιρικούς στόλους. Η Free2move είναι εταιρεία κινητικότητας της Stellantis, που προσφέρει κινητικότητα σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΗ γκάμα Renault διατίθεται με νέες χαμηλότερες τιμές
Επόμενο άρθροΤο Honda CR-V διαθέσιμο στην Ελλάδα