Το αμιγώς ηλεκτρικό Leapmotor T03 τώρα γίνεται ακόμα πιο προσιτό χάρη σε νέα προωθητική ενέργεια.

Πλέον η τιμή του είναι 18.400 ευρώ, συνυπολογίζοντας δε, την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ», πέφτει στις 13.950 ευρώ. Ο εξοπλισμός του 4θέσιου  Τ03 με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο, είναι πολύ πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γυάλινη ηλιοροφή με διαγώνιο 42” και ηλεκτρικό σκίαστρο, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα infotainment με online πλοήγηση και οθόνη αφής 10,1”.

Υπάρχει επίσης η εφαρμογή της Leapmotor για απομακρυσμένο έλεγχο λειτουργιών μέσω του smartphone, εντοπισμός του αυτοκινήτου και κλειδί Bluetooth. Κορυφαίος για την κατηγορία είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας, ξεκινώντας από τη στιβαρή δομή του αμαξώματος και φτάνοντας στο πακέτο των 10 συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, με ανίχνευση τυφλού σημείου και προειδοποίηση για ασφαλές άνοιγμα των θυρών.

Το Leapmotor T03 κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα με 95 ίππους και 158 Nm, έχοντας μπαταρία με ενεργειακή χωρητικότητα 37,3 kWh και αυτονομία 265 χλμ στον μικτό κύκλο WLTP και 395 χλμ. στον αστικό. Για τον κάτοχο του T03 την άψογη υποστήριξη εγγυάται η διανομή των Leapmotor μέσα από επιλεγμένα σημεία του δικτύου της Italian Motion (Alfa Romeo, FIAT, Jeep), με κάλυψη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πολύ σημαντική είναι και η υποδομή της Stellantis με πανευρωπαϊκό hub διανομής, κάτι που διασφαλίζει την πλήρη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και την άμεση κάλυψη κάθε ανάγκης.

 

Προηγούμενο άρθροKia: Παγκόσμιες πωλήσεις Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροVolkswagen: Διαπραγματεύσεις κατά των δασμών Τραμπ