Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Škoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα  συνεχίζει να επενδύει  στο  Δίκτυο Συνεργατών Service των μαρκών της, με την διεύρυνση της τρέχουσας συνεργασίας με την εταιρεία Κοιλάκος ΕΠΕ στην μάρκα Škoda, πλέον και στη μάρκα Volkswagen.

Σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Λ. Συγγρού 328-330 στην Καλλιθέα, η Κοιλάκος ΕΠΕ υποδέχεται πλέον τους κατόχους Volkswagen, προσφέροντας κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Mε την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, την διαθεσιμότητα ευρείας γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, και την επένδυση σε προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του Volkswagen Group και της Kosmocar, εξασφαλίζεται η άψογη και ασφαλής λειτουργία κάθε Volkswagen.

H Κοιλάκος ΕΠΕ, με 45 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο του αυτοκινήτου και με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο Volkswagen Group, εγγυάται πλέον την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες After Sales.

Παράλληλα, η Kosmocar ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της, με τον έως τώρα Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα «Αφοί Φιλοσίδη ΑΕ», με έδρα στον Βύρωνα Αττικής. Η λήξη της συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ την 01/08/2024, οπότε και η εταιρεία «Αφοί Φιλοσίδη ΑΕ» δεν θα αποτελεί μέλος του δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service της Kosmocar AE.

Σε ό,τι αφορά το Νομό Αττικής, οι κάτοχοι και υποψήφιοι πελάτες αυτοκινήτων Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους από τα ακόλουθα μέλη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα:

Επωνυμία Περιοχή Πωλήσεις Νέων Αυτοκινήτων Υπηρεσίες After Sales
Karenta A.E. Αργυρούπολη
Karenta A.E. Κάτω Πατήσια  
Karenta A.E. Μαρούσι
Karenta A.E. Νέο Φάληρο
Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε. Αγία Παρασκευή
Κοιλάκος Ε.Π.Ε. Καλλιθέα  
Autoclub A.E. Νέα Φιλαδέλφεια
Α. Μαρινάτος Α.Ε. Γκύζη
Φιλιππαίος Ιωάννης Α.Ε. Αιγάλεω
Προηγούμενο άρθροΣτην Ford Σφακιανάκης η νέα Mustang Dark Horse
Επόμενο άρθροNέο σχέδιο βιωσιμότητας της Nissan