Kosmocar: Νέα Head of Marketing, Communications & PR η Μαρίζα Πετράκου

Η Kosmocar Α.Ε. ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας Διεύθυνσης Marketing, Communications & PR την οποία αναλαμβάνει η Μαρίζα Πετράκου.

Η νέα Διεύθυνση Marketing, Communications & PR θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της παρουσίας της Kosmocar στην αγορά, στη δημιουργία στρατηγικών επικοινωνίας και τη βελτιστοποίηση των σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η νέα Διεύθυνση περιλαμβάνει τα τμήματα του Marketing (digital, online, offline, after sales), τις Δημόσιες Σχέσεις (PR), τη Διαχείριση Σχέσεων Πελατών (CRM) και τη Διαχείριση Προϊόντων (Product Management).

Η Μαρίζα Πετράκου απασχολείται πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου. Ξεκίνησε τη καριέρα της στην Ιntercar (BMW) το 2000 στο τμήμα Marketing, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση της Sales & Marketing Coordinator στην ΜG Rover Greece. Το 2005, συνέχισε ως Διευθύντρια PR και Advertising στην Porsche, μέχρι και το 2011 όπου την κέρδισε ο χώρος της μόδας, καθώς ανέλαβε τη θέση της Communications & Press Manager της H&M για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τέλος, το 2018, η κ. Πετράκου επέστρεψε στη BMW Hellas, ως Marketing Manager όπου και παρέμεινε για περίπου έξι χρόνια.

 

Προηγούμενο άρθροContinental: στην κορυφή ευρωπαϊκών test ελαστικών
Επόμενο άρθροVolvo Car Hellas: H Jovana Jovic Διευθύνουσα Σύμβουλος