Η Jeep ανακοίνωσε πως το νέο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, Wagoneer S είναι ο ορισμός του “Art of Design” δίνοντας στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες συνοδευόμενες από φωτογραφίες.

Ύστερα από την πρώτη teaser εικόνα του καινούργιου SUV Wagoneer S, η Jeep έφερε στο φως τις πρώτες επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση του νέου μοντέλου.

Το Jeep Wagoneer S θα έχει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης 4xe με ηλεκτρονικό έλεγχο all-terrain και ένα σύνολο από προηγμένα συστήματα, εξελιγμένα με γνώμονα τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας

Το αμάξωμα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τη δυναμική των 600 PS και την επιτάχυνση 0-100 km/h σε σχεδόν 3,5”, ενώ η καμπίνα υιοθετεί κορυφαία τεχνολογία και τη συνδυάζει με μοναδική αισθητική και προσοχή στην λεπτομέρεια, φέρνοντας νέα δεδομένα πολυτέλειας. Η σχολαστικά προσεγμένη ποιότητα και τα premium υλικά συνυπάρχουν με ένα νέο «κέντρο ελέγχου» για τον οδηγό και νέα προσέγγιση για το Selec-Terrain.

Με σκοπό την αεροδυναμική απόδοση, η κομψή εξωτερική του σχεδίαση χαρακτηρίζεται από μια νέα μοναδική μάσκα επτά φωτιστικών LED.

Το Wagoneer S που βασίζεται στην νέα ηλεκτρική πλατφόρμα STLA-Large, θα διαθέτει επίσης διπλή πανοραμική ηλιοροφή, ενώ θα επεκτείνει τη συνεργασία της Jeep με την McIntosh δια μέσου ενός ηχοσυστήματος ειδικά ρυθμισμένου για το συγκεκριμένο μοντέλο, με 19 ηχεία και απίστευτη ποιότητα ήχου.

Όπως είναι γνωστό το νέο μοντέλο θα αρχίσει να πωλείται στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και αργότερα σε άλλες σημαντικές αγορές παγκοσμίως.

Προηγούμενο άρθροWomen’s Worldwide Car of the Year: Οι νικητές κατηγοριών
Επόμενο άρθροΗ BMW Z4 σε έκδοση Pure Impulse