Δυναμικό ξεκίνημα για τo Jeep Avenger με 10.000 προ-παραγγελίες σε ένα μήνα στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και το Βέλγιο.

Ιδιαίτερα θετική είναι η υποδοχή που επιφύλασσε το κοινό για το νέο Jeep® Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της θρυλικής aμερικανικής μάρκας. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, περισσότερες από 10.000 προ-παραγγελίες του μοντέλου πραγματοποιήθηκαν, με τους αγοραστές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης  στο μοντέλο, το οποίο φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελεί την πλέον δημοφιλή πρόταση της Jeep στην Ευρώπη.

Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου της Jeep έως το 2030 οι πωλήσεις της στην Ευρώπη να αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Δυναμικό, με νεανικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και 100% ηλεκτρικό, το Jeep Avenger διατηρεί στο ακέραιο το αυθεντικό DNA της μάρκας. Εφοδιασμένο με ένα νέο σύνολο μπαταριών-ηλεκτροκινητήρα, το Avenger προσφέρει αυτονομία 400χλμ. σε μικτές συνθήκες και 550χλμ. σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, προσφέρει άπλετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 λίτρων.  Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

Οι πρώτες παραδόσεις του Jeep Avenger θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Προηγούμενο άρθροNissan, “πράσινο” δάνειο 200 δισ. γιεν
Επόμενο άρθρο4.000.000 οχήματα από την Hyundai στην Τσεχία (HMMC)