Ο Euisun Chung, Executive Chair του Hyundai Motor Group ανακηρύχθηκε νικητής της κατηγορίας «Industry Leader» στα βραβεία 2023 All-Stars του Automotive News.

Για 40 χρόνια το Automotive News All-Stars τιμά προσωπικότητες του κλάδου της αυτοκίνησης που έχουν επιδείξει κορυφαία συμβολή στην πρόοδο και τη διαμόρφωση της αλλαγής του κλάδου, με τον Euisun Chung να ψηφίζεται φετινός νικητής του τίτλου «Industry Leader».

Ένας ηγέτης των All-Stars πρέπει να έχει επιδείξει επιχειρησιακή αρτιότητα και να έχει επιτύχει σημαντικό αντίκτυπο στον κλάδο του. Το βραβείο «Industry Leader» απευθύνεται σε υψηλά ιστάμενα άτομα που έχουν επιδείξει εξαιρετική οργανωτική ηγεσία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Automotive News για αυτό το ειδικό βραβείο – είναι τιμή μου να ονομάζομαι ηγέτης του κλάδου των All-Stars 2023», δήλωσε ο Executive Chair κ. Euisun Chung. «Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση ολόκληρης της οικογένειας του Hyundai Motor Group και των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο που έχουν δουλέψει τόσο σκληρά και αφοσιώθηκαν για να εξασφαλίσουν ότι θα πετύχουμε το όραμά μας για έξυπνη, βιώσιμη κινητικότητα και πρόοδο για τον άνθρωπο».

Το βραβείο «Industry Leader» σηματοδοτεί τον θεμελιώδη ρόλο του κ. Chung στην προώθηση της τεχνολογίας και της βιωσιμότητας ως μέρος του οράματος του Ομίλου για μελλοντική κινητικότητα.

Ο κ. Chung, βάζει στον χάρτη των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) και του υδρογόνου τον τρίτο μεγαλύτερο όμιλο αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Το Automotive News αναγνώρισε επίσης τους στόχους του Ομίλου στα επόμενα του βήματα για την επίτευξη του στόχου του ως έξυπνου, βιώσιμου πάροχου κινητικότητας, τονίζοντας ότι με την «προηγμένη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την Advanced Air Mobility (AAM), οι ιδέες του είναι τολμηρές, φουτουριστικές και περιεκτικές, δημιουργώντας κινητικότητα που καλύπτει την κίνηση σε όλες τις μορφές».

Ο κ. Chung εντάσσεται στη λίστα των νικητών του τίτλου All-Stars Industry Leader, που συμπεριλαμβάνει τους: Bill Ford, Executive Chair της Ford (2020), Mary Barra, Chair και CEO της General Motors (2018) και τον εκλιπόντα Sergio Marchionne, CEO της Fiat Chrysler Automobiles (2014).

Καθώς ο Όμιλος συνεχίζει τη μετάβασή του προς ένα έξυπνο και βιώσιμο μέλλον κινητικότητας, με έμφαση στο όφελος της κοινωνίας παγκοσμίως, ο κ. Chung επέβλεψε αυτά τα πρώτα βήματα, με αποτέλεσμα τη σημαντική αλλαγή του Hyundai Motor Group στο μετασχηματιστικό του ταξίδι.

Ποιος είναι ο Euisun Chung | Executive Chair Hyundai Motor Group

Εμπειρία

  • 2020 – Executive Chair, Hyundai Motor Group
  • 2018 – Executive Vice Chair, Hyundai Motor Group
  • 2009 – Vice Chair, Hyundai Motor Company
  • 2005 – President, Kia Corporation

Βραβεία – διακρίσεις

  • 11.2023 – Commander of the Order of the British Empire
  • 11.2023 – Awarded Automotive News All-Stars ‘Industry Leader’
  • 01.2023 – Recipient of MotorTrend ‘Person of the Year’ award
  • 04.2022 – Named ‘Visionary of the Year’ at Newsweek’s World’s Greatest Auto Disruptors Awards 2022
  • 06.2021 – Recipient of Issigonis Trophy at Autocar Awards 2021

 

Προηγούμενο άρθροΟι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης EV αντιμετωπίζουν προβλήματα
Επόμενο άρθροCitroën: Απλουστεύει και αναβαθμίζει τη γκάμα της