Η XXImo[i], εξειδικευμένη εταιρεία για την κινητικότητα, έχει ενσωματώσει την “Uber for Business” στη δική της πλατφόρμα δαπανών κινητικότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η κίνηση αυτή εξυπηρετεί τη φιλοδοξία της XXImo να οικοδομήσει ένα ακόμη πιο έξυπνο οικοσύστημα, κάνοντας έτσι ακόμα πιο προσιτή την κινητικότητα ως υπηρεσία (MaaS).

“Η πληρωμή για τις επιχειρηματικές διαδρομές με την Uber και η επεξεργασία των συναλλαγών ήταν ήδη δυνατή με την XXImo. Με την ενσωμάτωση της Uber for Business, προσφέρουμε περισσότερο έλεγχο και πληροφόρηση”, λέει ο Patrick Bunnik, Διευθύνων Σύμβουλος της XXImo.

Η ‘Uber for Business’ διευκολύνει τους εργοδότες ώστε να παρέχουν υπηρεσίες κινητικότητας διαμοιρασμού (shared-mobility) στους εργαζομένους τους, αποφεύγοντας τις διοικητικές δυσκολίες.

“Πιστεύουμε ακράδαντα στις αρχές της MaaS. Αυτή η ενσωμάτωση είναι το επόμενο μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας της Visa και της XXImo εξασφαλίζει μια ασφαλή και γρήγορη σύνδεση μεταξύ των παρόχων κινητικότητας”, καταλήγει ο κ. Bunnik.

[i] Η XXImo είναι μια ολλανδική εταιρεία που δημιούργησε μια εξελιγμένη πλατφόρμα διαχείρισης δαπανών, η οποία παρέχει συνολική κινητικότητα στους εργαζόμενους χωρίς τη διοικητική ταλαιπωρία και το χάος των εισπράξεων, μέσω μιας κάρτας κινητικότητας. 

Προηγούμενο άρθροPanda Trussardi, μια νέα άποψη για την πολυτέλεια
Επόμενο άρθροΑυξημένα κέρδη για την ΤΕΟΡΕΝ MOTORS Α.Ε.