Η Volkswagen παρουσίασε επίσημα το μικρό της SUV T-Cross – το τρίτο της νέο SUV από το 2016.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου μοντέλου αναμένονται την άνοιξη του 2019. Θα προσφέρεται με επιλογή από τρεις turbo βενζινοκινητήρες, οι οποίοι συμμορφώνονται με το τελευταίο πρότυπο εκπομπών Euro 6d-TEMP. Οι δύο τριών κυλίνδρων βενζινοκινητήρες 1.0 TSI με φίλτρο σωματιδίων βενζίνης παράγουν 95PS ή 115PS. Το κορυφαίο βενζινοκίνητο μοντέλο είναι ο τετρακύλινδρος κινητήρας 1.5 TSI με ισχύ 150 ίππων. Επίσης, ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 1.6 TDI με 95PS θα είναι διαθέσιμος στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Ο βασικός εξοπλισμός για το νέο T-Cross περιλαμβάνει πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος παρακολούθησης χώρου εμπρός με σύστημα παρακολούθησης πεζών και συστήματος πέδησης έκτακτης ανάγκης πόλεων, οδηγό υποβοήθησης Lane Assist, Hill Start Assist, σύστημα ενεργού προστασίας επιβατών και ανίχνευση Blind Spot σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας με ενσωματωμένη ειδοποίηση οπίσθιας κυκλοφορίας.

Διατίθενται επίσης με επιλογές προειδοποίησης Driver Alert System, αυτόματη προσαρμογή cruise control και Park Assist.  Ενώ, αν χρειάζεστε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες κυκλοφορίας, οδηγίες για τον προορισμό σας ή απλώς θέλετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, η εφαρμογή Car-Net Connect Connect μεταφέρει τις εφαρμογές του smartphone σας στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment. Υποστηρίζει το Apple CarPlayTM, το Android AutoTM από την Google και το MirrorLink®.

Προηγούμενο άρθροΚαινοτόμες Τεχνολογίες Φωτισμού από την Opel
Επόμενο άρθροDaimler και Geely δημιουργούν μια “premium Uber” στην Κίνα