Στο Spetses Mini Marathon, το 9ο κατά σειρά, που φιλοξενήθηκε στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, η Volkswagen ήταν επίσημος χορηγός μετακίνησης.

Ένας στόλος από μοντέλα της μάρκας υποστήριξαν σφαιρικά τη διοργάνωση, τη στιγμή που ένα ηλεκτρικό eGolf με την οικολογική, εκπομπής μηδενικών ρύπων κυκλοφορία του, φρόντισε για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 25 χιλιομέτρων. Παράλληλα, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, σημείο αφετηρίας και τερματισμού των αγώνων δρόμου αλλά και κέντρο δράσης του τριημέρου, ένα πανέμορφο TCross σε τυρκουάζ χρώμα Makena Blue και ένα εξίσου εντυπωσιακό TRoc σε Flash Red κόκκινο, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού. Οι τελευταίοι, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο long week-ends με τα δύο δημοφιλή μοντέλα.

Δυναμικό ‘παρών’ στο Spetses Mini Marathon 2019 έδωσε και η Volkswagen Running Team, απαρτιζόμενη από εργαζόμενους της εταιρείας, που ειδικά για την περίσταση είχαν τη συνδρομή και καταξιωμένων αθλητών όπως ο Γιώργος Λουφέκης, ο Γιώργος Ρουκλιώτης και η Νάντια Συντζανάκη αλλά και φίλων της μάρκας. Στόχος, ήταν κάτι περισσότερο από το μότο της εκδήλωσης, “Νίκη είναι η Συμμετοχή”. Κάτι που επετεύχθη και με το παραπάνω, με τη Volkswagen Running Team να διακρίνεται ανάμεσα σε 90 περίπου εταιρικές ομάδες που έλαβαν μέρος και να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Σε αυτό φυσικά συνετέλεσαν τα μέγιστα οι επιδόσεις τόσο των Γιώργου Λουφέκη και Νάντιας Συντζανάκη, που τερμάτισαν δεύτεροι σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα, στον αγώνα δρόμου των 25 χιλιομέτρων, όσο και του Γιώργου Ρουκλιώτη, που τερμάτισε τρίτος στον αντίστοιχο των 10 χιλιομέτρων.

Με αφορμή τη χορηγία της KOSMOCAR-Volkswagen στο Spetses Mini Marathon 2019, ο Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας, δήλωσε: “Η Volkswagen, ως μία μάρκα ευρείας αποδοχής και δημοφιλίας, δίνει ένα δυναμικό παρών σε αγωνιστικά δρώμενα που δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο στη χώρα μας να νιώσει τη χαρά της άθλησης μέσα από μαζική συμμετοχή. Σε αυτό το σύνολο εκδηλώσεων για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε εφέτος και το Spetses Mini Marathon 2019 και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουμε τόσες χιλιάδες συμμετοχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν τους αγώνες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here