Η Toyota Motor Europe ανακοίνωσε διοικητικές αλλαγές

Η Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσε διοικητικές αλλαγές ανώτατων στελεχών στα κεντρικά γραφεία και τις θυγατρικές της Ευρώπης.

Οι νέες τοποθετήσεις θα ενισχύσουν την επιτάχυνση του μετασχηματισμού της και την αντιμετώπιση των αλλαγών που απαιτούνται ώστε να καταστεί εταιρεία κινητικότητας, βασισμένη στις αρχές ουδέτερότητας του άνθρακα και βιωσιμότητας.

Όλες οι διοικητικές αλλαγές της Toyota Motor Europe θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου 2021.

Tom Fux

Ο Tom Fux προάγεται σε SVP Πωλήσεων της TME. Με αυτά τα νέα καθήκοντα, ο κ. Fux θα ηγείται των πωλήσεων, του μάρκετινγκ, της αλυσίδας αξίας και της Εμπειρία Πελατών για τις μάρκες Toyota και Lexus.

Miguel Fonseca

Ο Miguel Fonseca, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα CEO της KINTO Europe, αντικαθιστώντας τον κ. Tom Fux. Παράλληλα, αναλαμβάνει και SVP Κινητικότητας και Τεχνολογιών Συνδεσιμότητας της TME.

Kylie Jimenez

Η Kylie Jimenez, προάγεται σε SVP Ανθρώπινου Δυναμικού & Καινοτομίας, Πληροφόρησης, Τεχνολογίας & Ψηφιοποίησης και Εταιρικών Υποθέσεων της TME, αντικαθιστώντας τον Miguel Fonseca.

Tatsuya Namura

Ο Tatsuya Namura, αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκής Εταιρικής Επικοινωνίας και Περιβάλλοντος, Κοινωνικών Υποθέσεων και Διακυβέρνησης της ΤΜΕ.

Andrea Carlucci

Ο Andrea Carlucci, προάγεται σε Αντιπρόεδρο Διαχείρισης Προϊόντων και Μάρκετινγκ, για να ηγηθεί της επέκτασης του ευρωπαϊκού σχεδίου ηλεκτροκίνησης της TME, αντικαθιστώντας τον κ. Tatsuya Namura.

Simon McDermott

Ο Simon McDermott, προάγεται σε Αντιπρόεδρο Ανθρώπινου Δυναμικού & Καινοτομίας, αντικαθιστώντας την Kylie Jimenez, για να ηγηθεί των προσπαθειών επιτάχυνσης της Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Ενσωμάτωσης.

Karel De Wilde

Ο Karel De Wilde, προάγεται σε Αντιπρόεδρο Νομικών Υποθέσεων, Συμμόρφωσης και Επικεφαλής Κινδύνων (CRO) της TME.

Φωτογραφίες: Toyota Motor Europe 

Προηγούμενο άρθροΟ Steffen Cost VP Operations της Kia Europe
Επόμενο άρθροΙδού το νέο Ford Puma ST Gold Edition