Η TomTom, εξειδικευμένη στην τεχνολογία εντοπισμού θέσης και χαρτογράφησης, επελέγη από τη Subaru ως προμηθευτής χαρτών και πλοήγησης για όλα τα καινούργια μοντέλα Subaru, Outback και Legacy, του 2020.

Η TomTom προμηθεύει την καινούργια πλατφόρμα Infotainment της Subaru με τους χάρτες της, καθώς και με λογισμικό και νέο διαδραστικό περιβάλλον πλοήγησης, επιτρέποντας στους οδηγούς να προγραμματίσουν εύκολα τα ταξίδια τους και να απολαύσουν μια άνετη και ασφαλέστερη διαδρομή.

Οι χάρτες υψηλής ανάλυσης (HD) της TomTom λειτουργούν σε συνδυασμό με αισθητήρες DENSO εντός των οχημάτων, όπως κάμερες και ραντάρ, που τροφοδοτούν τις λειτουργίες εντοπισμού, αντίληψης και προγραμματισμού διαδρομής. Η DENSO είναι κορυφαίος προμηθευτής προηγμένης τεχνολογίας αυτοκινήτων και ADAS, που συνεργάζεται με την TomTom από τις αρχές του 2019 στην πλατφόρμα λογισμικού για αυτόνομα οχήματα.

Ο Antoine Saucier, Διευθύνων Σύμβουλος της TomTom Automotive, σχολιάζει: “Είμαστε ευτυχείς που η Subaru επέλεξε να συνεχίσει την συνεργασία της με την TomTom, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για συνεχή καινοτομία και ασυμβίβαστη ποιότητα, προσφέροντας στους οδηγούς της Subaru μια εκπληκτική εμπειρία πλοήγησης”.

Η TomTom είναι κορυφαία ανεξάρτητη εξειδικευμένη τεχνολογική εταιρεία στον τομέα του εντοπισμού, διαμορφώνοντας την κινητικότητα με χάρτες υψηλής ακρίβειας, λογισμικό πλοήγησης, πληροφορίες και υπηρεσίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως εμπιστεύονται τις τεχνολογίες της TomTom, η οποία εδρεύει στο Άμστερνταμ και διαθέτει γραφεία σε 30 χώρες.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρα Σδούκου: ‘κλειδί’ οι έξυπνες υποδομές φόρτισης
Επόμενο άρθροΉπια υβριδική τεχνολογία σε περισσότερα μοντέλα BMW