Η Sofico1 ανακοίνωσε πως έχει προσθέσει τη λειτουργία WLTP (Διεθνής εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής ελαφρού οχήματος) στη λύση της Miles σε συνεργασία με τη JATO Dynamics.

Ο κόμβος WLTP της JATO (JATO WLTP hub), τον οποίο λανσάρισε ως νέα εξέλιξη στη Φρανκφούρτη τον Μάιο του 2017, θα είναι πλέον διαθέσιμος ως λειτουργία plug-and-play μέσω του Miles. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες του Miles να κατεβάσουν τις νέες τιμές CO2 των τελευταίων οχημάτων στο πλαίσιο του νέου καθεστώτος δοκιμών εκπομπών.

Η νέα δοκιμή WLTP αυξάνει σχεδόν καθολικά την αξιολόγηση CO2 για κάθε δοκιμαζόμενο όχημα. Καθώς η πλειοψηφία των συστημάτων φορολόγησης των ευρωπαϊκών εταιρικών αυτοκινήτων συνδέονται με τις εκπομπές, αυτό αυξάνει τους φόρους των οδηγών εταιρικών αυτοκινήτων.

Ο κόμβος WLTP της JATO παρέχει τις τιμές CO2 βάσει του WLTP για όλα τα μοντέλα σε 22 από τις 30 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές μάρκες αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των προαιρετικών στοιχείων προδιαγραφών που μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές του CO2. Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια διαφορετικές τιμές, οι οποίες, χάρη στον κόμβο της JATO, είναι τώρα διαθέσιμες από μια πηγή.

[1] Η Sofico συγκαταλέγεται στις λίγες εταιρίες που προμηθεύουν λογισμικό για την αγορά της μίσθωσης αυτοκινήτων και τη διαχείριση του στόλου παγκοσμίως και έχει έδρα τη Γάνδη στο Βέλγιο.

Φωτογραφία: aa.za

Προηγούμενο άρθροH Mercedes-Benz Ελλάς γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διαφορετικότητας
Επόμενο άρθροΗ Total προχωρά σε νέους σταθμούς φόρτισης