Η πάροχος λογισμικού χρηματοδότησης, leasing και στόλου αυτοκινήτων, Sofico, λανσάρισε το Miles eDocs ως πλήρως ενσωματωμένη λύση Software-as-a-Service (SaaS).

Ως προσθήκη στην Miles Enterprise Suite, το eDocs θα αυτοματοποιήσει τη λήψη και επεξεργασία πληροφοριών για ομαλότερες και ταχύτερες συναλλαγές των πελατών της Sofico, σε όλες τις αγορές της. Περιλαμβάνονται εταιρείες leasing, εξαρτώμενοι πάροχοι χρηματοδότησης, κατασκευαστές και συνεργάτες κινητικότητας.

Εκατομμύρια έγγραφα συναλλαγών δημιουργούνται μέσω του Miles κάθε χρόνο και αυτά συχνά υποβάλλονται σε χειροκίνητη διαδικασία πολλαπλών σταδίων, γεγονός που σπαταλά χρόνο. Με το Miles eDocs οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν, να συμπληρώνουν, να υπογράφουν και να υποβάλλουν αυτά τα έγγραφα ψηφιακά και έτσι να εξορθολογίζουν τις διαδικασίες πολλών υπηρεσιών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Sofico.

Ο Piet Maes, συνιδρυτής και Chief Technology Officer της Sofico, δήλωσε: «Ο κόσμος έχει αλλάξει. Το ίδιο και οι προσδοκίες των πελατών κινητικότητας. Οι πελάτες πλέον απαιτούν μέσα απρόσκοπτης, ταχείας και ασφαλούς συναλλαγής. Το Miles eDocs δίνει τη δυνατότητα παροχής εργαλείων και ευκαιριών ανάπτυξης, απαραίτητων στους πελάτες μας την εποχή του ψηφιακού αυτοματισμού».

Το προϊόν υποστηρίζει επίσης την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων διαδικτυακά, μέσω οποιασδήποτε συσκευής, με δυνατότητα ιχνηλασιμότητας παραβίασης.

Το Miles eDocs διατίθεται στους πελάτες του Miles με τιμολόγηση βάσει όγκου, αλλά με πλήρη χρέωση μόνον για όσα έγγραφα είναι υπογεγραμμένα ή συμπληρωμένα.

 

Προηγούμενο άρθροFABIA: πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP
Επόμενο άρθροΗ πλατφόρμα IndiGO της TomTom