Η Škoda περνάει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με τα CITIGOe iV και SUPERB iV, δίνοντας τους περίοπτη θέση στο περίπτερό της στην IAA 2019.

Ο CEO της Škoda, Bernhard Maier μπροστά από μια SUPERB iV στην IAA 2019

Η Škoda παρουσιάζει στο 68ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ηλεκτρικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις μοντέλων της, δίνοντας μία πρόγευση από το εξηλεκτρισμένο μέλλον της μάρκας. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο κατέχουν τα νέα Škoda CITIGOe iV και Škoda SUPERB iV, με την ένδειξη iV να υποδηλώνει την αφοσίωση της Škoda στη σφαιρική προσέγγιση της ηλεκτροκίνησης και τη σαφή πρόθεσή της να την καταστήσει προσιτή στον καθένα, πιστή στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Škoda CITIGOe iV

Και ενώ τα δύο ηλεκτρικά/υβριδικά μοντέλα απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την έναρξη της παραγωγής τους, οι εκδόσεις MONTE CARLO των ολοκαίνουργιων SCALA και KAMIQ έχουν αντίστοιχα εμφατική παρουσία στο περίπτερο της Škoda, υπογραμμίζοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη σπορ παράδοση της μάρκας. Με έντονες σπορ πινελιές δίνουν υπόσχεση για αρκετές συγκινήσεις και απολαυστικές διαδρομές σε όσους επιλέξουν είτε το νέο πεντάθυρο μικρομεσαίο χάτσμπακ είτε το compact SUV που μόλις λανσαρίστηκε.

Škoda SCALA MONTE CARLO

Τέλος, το περίπτερο της Škoda φιλοξενεί και G-TEC εκδόσεις διαφόρων μοντέλων της μάρκας. Με τον όρο αυτό περιγράφονται στη Škoda τα μοντέλα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως καύσιμο.

Škoda KAMIQ MONTE CARLO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here