Η Sixt τοποθετεί τον Nico Gabriel ως νέο COO
Ο Nico Gabriel, Chief Operating Officer της Sixt

Ο Nico Gabriel, για πολλά χρόνια Operations and Tech Manager της Sixt, θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ως νέος Chief Operating Officer, υπεύθυνος ενός τομέα καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας.

Με την τοποθέτηση του 43χρονου Nico Gabriel, η εταιρεία θα διαθέτει πλέον ένα έμπειρο διευθυντικό στέλεχος, που ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενος στη Sixt το 2004, ως μέλος του Συμβουλίου της. Ως πρώην Διευθυντής Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης Δραστηριοτήτων στη Σκανδιναβία, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία, ο N. Gabriel κομίζει διεθνή εμπειρία στη βασική δραστηριότητα ενοικίασης αυτοκινήτων της Sixt.

Έχει επίσης αποκτήσει εξαιρετική φήμη στον κλάδο κατά τη 16χρονη καριέρα του, ιδιαίτερα στον τομέα της νέας κινητικότητας. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της DriveNow για πολλά χρόνια, ο N. Gabriel διαδραμάτισε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της δραστηριότητας ελεύθερου διαμοιρασμού αυτοκινήτων και, στην κοινοπραξία με την BMW, την κατέστησε μια από τις μεγαλύτερες και πλέον κερδοφόρες εταιρείες διαμοιρασμού αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Ήταν επίσης επικεφαλής δημιουργίας του ηλεκτρικού στόλου της Sixt. Τελευταία, ο Gabriel χρημάτισε μέλος του περιφερειακού συμβουλίου, που είναι υπεύθυνο για τις δραστηριοτήτες κινητικότητας, το οποίο διαχειρίζεται όλες τις πρωτοβουλίες ψηφιοποίησης της Sixt στον κλάδο, την προσφορά αυτοκινήτων διαμοιρασμού της Sixt και την πλατφόρμα κινητικότητας ONE.

Προηγούμενο άρθροΗ DS Automobiles παρουσίασε το DS 4
Επόμενο άρθροACEA: ανάκαμψη 10% αναμένεται το 2021