Η μικροκινητικότητα εξαπλώνεται σε αστικές περιοχές, σύμφωνα με την Segway. Η εταιρεία ηλεκτρικών σκούτερ λάνσαρε το KickScooter GT2, ικανό να επιταχύνει στα 50 χλμ/ώρα σε 4 δευτερόλεπτα και να πιάσει τελική ταχύτητα 70 χλμ/ώρα με τη ρύθμιση «Track».

Η μετακίνηση θα γίνεται σε ειδικούς διαδρόμους, επειδή σε πολλές χώρες αυτές οι ταχύτητες δεν επιτρέπονται για σκούτερ σε δημόσιους δρόμους.

Το Segway KickScooter είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό σκούτερ της Segway και ανήκει στην κατηγορία premium. Σε σύγκριση με τα κανονικά σκούτερ μπαταρίας, η πλατφόρμα διαθέτει τροχούς 11 ιντσών, φαρδύτερου προφίλ και ελαστικά ειδικής σύνθεσης. Σύμφωνα με την Segway, τα ελαστικά αυτοεπισκευάζονται, αποφεύγοντας το σκάσιμο εν κινήσει.

To Segway KickScooter GT2

Οι μεγάλοι τροχοί είναι απαραίτητοι ως υποδοχείς μεγαλύτερων ηλεκτροκινητήρων, οι οποίοι αποδίδουν έως και 3.000 W με δυνατότητα επιλογής κίνησης σε έναν ή δύο τροχούς. Μέσω εφαρμογής smartphone, μπορείτε να ανακτηθεί η ισχύς. Το σκούτερ ζυγίζει 52 κιλά και διαθέτει μοναδική ανάρτηση και διαφανές ταμπλό ταχύμετρου, φόρτισης μπαταρίας, τύπου λειτουργίας κ.λπ.

Με αυτονομία 90 χιλιομέτρων, αυτή η λύση κινητικότητας αφορά περισσότερο σε υπεραστικές, παρά σε αστικές μετακινήσεις. Οι τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, ενώ το GT2 υπάρχει προς το παρόν μόνο στο site του Ηνωμένου Βασιλείου.

Προηγούμενο άρθροΤα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα σε κατοίκους της Αστυπάλαιας
Επόμενο άρθροΗ Intel υπέβαλε την IPO για τη Mobileye