Η εξειδικευμένη εταιρεία Software-as-a-Service, Ridecell, λανσάρισε το Ridecell Fleet Transformation Cloud™, το οποίο διαθέτει έξυπνο αυτοματισμό, έλεγχο οχημάτων χωρίς κλειδί και ενσωμάτωση ευέλικτων συστημάτων παροχής ροής εργασιών, αυτοματισμού βιωσιμότητας και κινητικότητας σε στόλους οχημάτων.

Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στις επιχειρήσεις στόλου να μετασχηματίζουν ψηφιακά τις λειτουργίες τους σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των οχημάτων τους. «Κατόπιν πολυετούς συνεργασίας με τους πελάτες μας, γνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε στόλους έχουν ως κορυφαία προτεραιότητα ψηφιακού μετασχηματισμού τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους και της χρήσης των οχημάτων τους», δήλωσε ο Aarjav Trivedi, Πρόεδρος και CEO της Ridecell.

Ο Mark Thomas, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Marketing & Συμμαχιών της Ridecell, πρόσθεσε: “Η διαχείριση στόλου αποτελεί συνδυασμό διαφορετικών ενεργειών από διαφορετικούς παράγοντες. Και, ως fleet manager, αναλόγως των συστημάτων που υπάρχουν, πρέπει να ενεργήσετε. Η αυτοματοποίηση στόλου είναι εκεί για να βοηθήσει».

Λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού Λειτουργιών Στόλου

  • Το Ridecell Operations 360 επιτρέπει την αυτοματοποίηση των λειτουργιών του στόλου και τη διαχείριση των φάσεων κύκλου ζωής των οχημάτων των επιχειρήσεων.
  • Το Ridcell Sustainability επιτρέπει τη μείωση των εκπομπών ρύπων και του κόστους καυσίμων, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των οδηγών στόλων.
  • Με ενσωματωμένη διαδικασία πρόσβασης χωρίς κλειδί και αυτοματισμού ενοικιαζόμενων στόλων, το Ridecell Mobility προσφέρει σύγχρονη εμπειρία χρήστη για οχήματα διαμοιρασμού και ενοικιαζόμενα.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μέσω Αυτοματισμού Στόλου

Το Ridecell Fleet Transformation Cloud βασίζεται σε τέσσερις βασικές πλατφόρμες: έξυπνη αυτοματοποίηση, πρόσβαση σε οχήματα χωρίς κλειδί, ενοποίηση ευέλικτων συστημάτων και πληροφορίες AI/ML. Σε αυτό το πλαίσιο, το τμήμα “Αυτοματισμός Στόλου” ανταποκρίνεται στον τρόπο επίτευξης και το τμήμα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός” στην αιτία. Το αποτέλεσμα θα είναι η ενίσχυση της σαφήνειας και η αυξημένη αποτελεσματικότητα.

«Παραδοσιακά, οι επιχειρήσεις με στόλους επικεντρώνονται στην εφαρμογή συνδεδεμένων δεδομένων οχημάτων και συστημάτων διαχείρισης στόλου για ψηφιοποίηση και ενοποίηση των λειτουργιών στόλου, αλλά οι διαδικασίες που απαιτούνται για την εφαρμογή των προτεινόμενων ενεργειών είναι κυρίως χειροκίνητες», δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της Ridecell, Aarjav Trivedi. «Το Ridecell Fleet Transformation Cloud εγκαινιάζει μια νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού, με έξυπνο αυτοματισμό των λειτουργιών και της διαχείρισης στόλων. Οι λύσεις της Ridecell παρέχουν τη δυνατότητα στις εταιρείες διαχείρισης στόλων, στις εταιρείες τελικής παράδοσης και σε όλες τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν στόλους να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα των λειτουργιών τους, χρησιμοποιώντας πληροφορίες παράγουν δράση».

Ο Mark Thomas πρόσθεσε: “Το Fleet Transformation Cloud επιτρέπει στους στόλους να εφαρμόσουν τις πληροφορίες διαχείρισης στόλου στα οχήματα που χρησιμοποιούν, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες του κύκλου ζωής των οχημάτων που χρησιμοποιούνται και όσων αποδεσμεύονται και να μεγιστοποιήσουν τις διάφορες δραστηριότητες στόλου».

Φωτογραφία: Ridecell

Προηγούμενο άρθροESRS: σχέδια προτύπων αναφοράς βιωσιμότητας
Επόμενο άρθροΜνημόνιο συνεργασίας ΔΥΠΑ – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.