Η γαλλική ειδική εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης στόλου One Lease, αποφάσισε να εφαρμόσει τη λύση διασύνδεσης (συνδεδεμένα αυτοκινήτα) TomTom Telematics σε ολόκληρο τον στόλο της, για να βελτιώσει τη διαχείριση των οχημάτων και την εξυπηρέτηση των πελατών. Η One Lease είναι μια νέα εταιρεία που ξεκίνησε το 2017 και εστιάζει κυρίως στις ΜΜΕ. Η TomTom Telematics, η οποία εξαγοράσθηκε από την Bridgestone τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, έχει πάνω από 50.000 πελάτες, σε περισσότερες από 60 χώρες.

Η One Lease θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα υπηρεσιών TomTom Telematics, που βασίζεται στο cloud, για να κατανοήσει καλύτερα τα χρονοδιαγράμματα συντήρησης και διαχείρισης οχημάτων. Αυτό, θα βοηθήσει τους πελάτες της One Lease να λαμβάνουν πιο σωστές αποφάσεις, βάσει αξιόπιστων και σχετικών δεδομένων. Το σύστημα θα βοηθήσει επίσης την εταιρεία στις προσπάθειές της να παραμείνει συμβατή με τη νομοθεσία για την προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων.

“Συνεργαζόμενοι με την TomTom Telematics, θα είμαστε σε θέση να προσπελάσουμε γρήγορα σημαντικά δεδομένα οχημάτων από όλα τα μισθωμένα μας οχήματα, για να τα διαχειριστούμε πιο αποτελεσματικά και να βελτιώσουμε το επίπεδο ακόμα περισσότερο, όσον αφορά στα πρότυπα υπηρεσιών και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας που προσφέρουμε στους πελάτες”, δήλωσε ο Marc Charpentier, Διευθυντής Πωλήσεων της One Lease. “Η εφαρμογή της τηλεματικής σε ολόκληρο τον στόλο μας, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες για όλους τους επαγγελματίες πελάτες, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την αγορά μας”.

Προηγούμενο άρθροRenault Twingo και Ultimate Dacia στη Γενεύη
Επόμενο άρθροRevoil Fuel Card: Νέα Κάρτα Στόλου