Massimo Fumarola (αριστερά) και Steve Morris

Η Morgan Motor Company όρισε τον Steve Morris Εκτελεστικό Πρόεδρο και τον Massimo Fumarola CEO. Αυτές οι αλλαγές ισχύουν από τις 26 Απριλίου 2022.

Ο Steve και ο Massimo θα επικεντρωθούν στη στρατηγική ανάπτυξη της επιχείρησης και των κρίσιμων θεμάτων, όπως η ανάπτυξη νέων προϊόντων μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου Morgan Super 3, την πρόοδο της στρατηγικής ESG της Morgan, την καινοτομία στις κατασκευές, καθώς και την συνεχή προώθηση της Morgan παγκοσμίως.

Ο Massimo Fumarola, ο οποίος προέρχεται από την Automobili Lamborghini S.p.A., στην οποία υπήρξε Chief Project Management Officer και μέλος του ΔΣ, θα είναι υπεύθυνος για την λειτουργία της εταιρείας, σε συνεργασία με την υπάρχουσα ένθερμη και αφοσιωμένη ομάδα της Morgan.

Ο Steve Morris, μέχρι πρότινος CEO και πρόεδρος της εταιρείας, σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Προσωπικά, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που αναλαμβάνω Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας στα 40 μου χρόνια. Το να έχεις ηγηθεί ομάδας στη Morgan που έχει συμβάλλει, αναμφίβολα, σε πολλές από τις αξιοσημείωτες επιτυχίες της, είναι απίστευτα ικανοποιητικό. Η διοίκηση αλλαγών αποτελεί σημαντική πτυχή της επιχειρηματικής ηγεσίας και δημιούργησα το ήθος και την ικανότητα, ώστε η Morgan να υιοθετεί αλλαγές και να αναγνωρίζει ευκαιρίες. Αυτό έχει καταστεί ένα από τα απαράμιλλα χαρακτηριστικά της, που της δίνει την ικανότητα να προσαρμοστεί και να ευημερήσει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Massimo για πολλά ακόμα χρόνια και θα δω την εταιρεία με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, με το πάθος, την ψυχή, την παράδοση και τα ξεχωριστά προϊόντα».

Ο Massimo Fumarola σχολίασε: «Η Morgan Motor Company διαθέτει μοναδική φήμη για την πλούσια παράδοση, το ξεχωριστό ύφος και την εξαιρετική αριστοτεχνία της. Ως λάτρης των σπορ αυτοκινήτων, αποτελεί τεράστια τιμή η συμμετοχή μου σε αυτήν την εμβληματική μάρκα ως CEO και η συνεργασία μου με τον Steve προς ενίσχυση όλων όσων πρεσβεύει η εταιρεία. Όταν ήμουν παιδί, ο γείτονάς μας είχε Morgan και ονειρευόμουν να οδηγήσω κάποτε ένα Morgan. Για μένα, το Morgan αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό καθαρής δυναμικής οχήματος, ελαφράς σχεδίασης, οδηγικής απόλαυσης, ποιοτικής κομψότητας, λειτουργικού σχεδιασμού και θαρραλέας μηχανικής. Τα σπορ αυτοκίνητα της Morgan δεν έχουν να κάνουν με επιδόσεις, αλλά με πραγματικά αυθεντική, αντισυμβατική και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Αντιπροσωπεύουν τη χαρά, την ελευθερία, την ατομικότητα, την αυτοπεποίθηση και τον φιλόδοξο τρόπο ζωής. Η Morgan διαθέτει διαχρονική πρόταση αξίας προς εξασφάλιση της καλύτερης αισθητηριακής εμπλοκής πελατών. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα και τους αντιπροσώπους μας για την προώθηση αυτής της μοναδικής μάρκας παγκοσμίως».

Η Morgan παρουσίασε προσφάτως το Super 3, την νέα εκδοχή της 113χρονης παράδοσης τρίτροχων οχημάτων της, προς πώληση. Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο εξ αρχής σχέδιο της εταιρείας από τότε που κυκλοφόρησε το Aero 8, το 2000. Το Super 3 διαθέτει πρωτοφανή επίπεδα ποιότητας, μηχανικής ακεραιότητας και δυνατότητας διαμόρφωσης.

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Volkswagen Group και bp
Επόμενο άρθροΝέος CEO της McLaren Automotive ο Michael Leiters