Η Marcella Berta Mauri Global Fleet Manager

Global Fleet Manager 2023 ανακηρύχθηκε η Marcella Berta Mauri, Global Fleet Strategist της HP Inc. Το βραβείο απονεμήθηκε από τη Sabrina Eickelkamp, Επικεφαλής International Corporate, Direct and Guard Sales της Mercedes-Benz, κατά την τελετή των Fleet Europe Awards 2023.

Το βραβείο Global Fleet Manager of the Year επιβραβεύει άτομα ή ομάδες πολυεθνικών εταιρειών με άμεση επιρροή στον παγκόσμιο στόλο οχημάτων και το πρόγραμμα κινητικότητας της εταιρείας. Αυτό το βραβείο λαμβάνει υπόψη την έκταση της διεθνοποίησης στη διαχείριση στόλου, την αποτελεσματικότητα των παγκόσμιων προμηθειών, καθώς και τη διαχείριση ενδιαφερομένων μερών και προμηθευτών, με σεβασμό στις τοπικές προσδοκίες ασφάλειας, βιωσιμότητας και κινητικότητας.

Αυστηρή στρατηγική απανθρακοποίησης

Ως μέλος του EV100, η HP έχει δεσμευτεί να επιτύχει 100% ηλεκτροκίνηση του στόλου της έως το 2030. Αυτή η δέσμευση επιβεβαιώνεται από την στρατηγική εστίασης των προσπαθειών της σε πρωτοβουλίες ηλεκτροκίνησης, αξιοποιώντας την διαπεριφερειακή γνώση και εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η HP έχει υπερβεί τους στόχους της για εξοικονόμηση και επικεντρώνεται στην απλοποίηση και την αυτοματοποίηση, με έμφαση στη βελτιστοποιημένη χρήση εργαλείων HR.

Επιπλέον, η HP προχωρά ενεργά στην ανάπτυξη πίνακα ελέγχου παγκόσμιων στόλων μέσω Power BI, ενισχύοντας τις προσπάθειες fleet management και βιωσιμότητας διεθνώς.

Η Marcella διοικεί παγκόσμιο στόλο 4.460 οχημάτων, εκ των οποίων 2.330 στην Ευρώπη.

Οι προηγούμενοι νικητές του βραβείο Global Fleet Manager of the Year, είναι οι ακόλουθοι: Juergen Freitag, Siemens AG (2017) I Almy Magalhaes, Ecolab (2018) I Jorge Fernandez, Roche (2019) I Jean-Philippe Caraes, Hilti (2020) I Jan-Hendrik Rauhut, Bayer (2021) I Guillaume de Subercasaux, Schindler (2022).

Προηγούμενο άρθροΟ Steffen Krautwasser European Smart Mobility Manager
Επόμενο άρθροΟ Guillaume Pin European Fleet & Mobility Manager