Η Lucid επεκτείνει την ευρωπαϊκή εκστρατεία

Η Lucid επεκτείνει την ευρωπαϊκή εκστρατεία με την νέα γκάμα μοντέλων της που παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ανταγωνιζόμενο τα BMW iX, Mercedes-Benz EQE και Tesla Model X, το Gravity φιλοξενεί επτά ενήλικες και αποδίδει πάνω από 800 ίππους. Διαθέτει επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και αυτονομία άνω των 700 χλμ. Η αρχική τιμή του στις ΗΠΑ είναι περίπου 80.000 δολάρια, αλλά η ευρωπαϊκή τιμή παραμένει άγνωστη.

Εμπλουτίζοντας την γκάμα Air, η Lucid λανσάρει τις εκδόσεις Sapphire και RWD Pure. Το Sapphire, σχεδιασμένο για κορυφαίες επιδόσεις, διαθέτει τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, φρένα κεραμικού άνθρακα και αγωνιστική ανάρτηση.

Το RWD Pure είναι το νέο βασικό μοντέλο της Lucid. Διαθέτει ενεργειακή απόδοση (13,0 kWh/100 χλμ) και εκτεταμένη αυτονομία (747 χλμ) χάρη στον ηλεκτροκινητήρα και την τεχνολογία μπαταριών της Lucid.

Περισσότερα σημεία σέρβις

Η Lucid Motors θα διευρύνει την παρουσία της στη γερμανική αγορά με τέσσερα νέα στούντιο στο Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο και την Στουτγάρδη. Η διεύρυνση του δικτύου σέρβις στην Ευρώπη είναι σημαντική για τους στόλους ΜΜΕ.

Η μάρκα σχεδιάζει να το επιτύχει μέσω μόνιμων σταθμών εξυπηρέτησης και κινητών συνεργείων σέρβις, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και ευκολία στους πελάτες. Αυτή η προσέγγιση είναι μοναδική στην κατηγορία των πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εταιρεία επιδιώκει να αυξήσει τις πωλήσεις της, καθώς οι διεθνείς παραδόσεις μειώθηκαν κατά 12% (Δ τρίμηνο 2023). Πέρυσι, είχε 154 πελάτες σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές (Βέλγιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Ελβετία και Γερμανία).

Φωτογραφία: Lucid Motors

Προηγούμενο άρθροΗ γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της Opel
Επόμενο άρθροO Ignasi Prieto Chief Brand Officer της Cupra