Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις λύσεις έξυπνης ζωής στην CES 2024. Με μήνυμα “Reinvent your future”, η LG παρουσιάζει τις καινοτομίες και τους τρόπους με τους οποίους θα αναβαθμίσει τις εμπειρίες των πελατών στην καθημερινότητά τους.

Κάποια από αυτά είναι η transparent ασύρματη τηλεόραση 4K LG SIGNATURE OLED, το έξυπνο σπίτι που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη (AI), το Internet of Things (IoT) και οι τεχνολογίες επικοινωνίας, και, τέλος, η έννοια της κινητικότητας Alpha-able.

Alphaable, το Future Mobility Concept της LG

Πέρα από το σπίτι, η LG επαναπροσδιόρισε πρόσφατα τα μελλοντικά αυτοκίνητα ως “personalized digital cave”. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Alpha-able λειτουργεί ως απτή αναπαράσταση του οράματος της κινητικότητας της LG, προσφέροντας στους επιβάτες μια προεπισκόπηση των καινοτόμων λύσεων που αναμένεται να βιώσουν στο μέλλον της κινητικότητας.

Η ιδέα της μελλοντικής κινητικότητας στοχεύει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες που βασίζονται σε τρία θέματα: Μεταμόρφωση, Εξερεύνηση και Χαλάρωση. Μεταμορφώνοντας το αυτοκίνητο σε χώρους που θυμίζουν σπίτια ή γραφεία, οι επιβάτες μπορούν να ξεκουραστούν ή εργαστούν εν κινήσει. Η Alpha-able χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες οθονών, συμπεριλαμβανομένων κυλιόμενων, ευέλικτων και transparent οθονών, μαζί με τις ασυναγώνιστες τεχνολογίες και λύσεις οικιακών συσκευών της LG, για να παρέχει μετασχηματιζόμενες εμπειρίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες των επιβατών. Επιπλέον, το Alpha-able προσφέρει προσαρμοσμένες πληροφορίες, καθώς και χαλαρωτικές εμπειρίες για τους επιβάτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν λίγο προσωπικό χρόνο.

Εκτός από το Alpha-able, η LG παρουσιάζει τις λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV), βασικός τομέας ανάπτυξης για την εταιρεία. Σ’ αυτόν το χώρο, παρουσιάζεται η λύση φόρτισης και ελέγχου EV της LG, e-Centric.

Πειραματικά αλλά καινοτόμα εργαστήρια της LG και βιώσιμες λύσεις ευθυγραμμισμένες με το όραμα ESG

Η LG αποκάλυψε επίσης μια σειρά νέων προϊόντων που αναπτύχθηκαν μέσω των LG Labs, του πειραματικού αλλά καινοτόμου έργου ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας που επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών πελατών.

Στα LG Labs παρουσιάζεται μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του DukeBox, της συσκευής ήχου all-in-one που επιδιώκει να ανακαλύψει εκ νέου το βάθος της εμπειρίας ήχου και βίντεο με μια εκσυγχρονισμένη ιδέα του juke box. Το DUOBO, μια μηχανή καφέ με κάψουλες που εξάγει δύο γεύσεις ταυτόχρονα και το Bon Voyage, ένας εξατομικευμένος χώρος διαβίωσης που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει την ποιότητα ζωής στο σπίτι στη φύση. Επιπλέον, η ζώνη περιλαμβάνει προϊόντα όπως το LG CineBeam Qube και το brid.zzz των LG Labs, τα οποία προσφέρουν τολμηρές και καινοτόμες προσεγγίσεις για να αναβαθμίσουν την εμπειρία του πελάτη.

Η εταιρεία δημιούργησε επίσης τη ζώνη Better Life for All, αφιερωμένη στην ανάδειξη των προσπαθειών της σε περιβαλλοντικές, κοινωνικές πρωτοβουλίες και πρωτοβουλίες διακυβέρνησης.

Προηγούμενο άρθροΧρονιά ανάπτυξης το 2023 για τη FREENOW
Επόμενο άρθροVolkswagen: Πωλήσεις 4,87 εκατ. οχημάτων παγκοσμίως το 2023