Η Lexus προσβλέπει σε μια δεύτερη σεζόν στον εξόχως ανταγωνιστικό, συναρπαστικό και υψηλού επιπέδου διεθνή αθλητικό στίβο ως Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης και Πλατινένιος Εταίρος του ATP Tour, στο οποίο πρωταγωνιστεί η παγκόσμια ελίτ του επαγγελματικού τένις ανδρών.

Έχοντας ξεκινήσει την υποστήριξή της στον θεσμό το καλοκαίρι του 2023, θα απολαύσει ακόμη μεγαλύτερη προβολή το 2024, συμμετέχοντας σε έως και διπλάσια τουρνουά. Μετά από μια συναρπαστική έναρξη της συνεργασίας με το ATP 250 ASB Classic στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, η δράση μεταφέρεται στην Ευρώπη με το ATP 250 Open Sud de France στο Μονπελιέ, το οποίο ξεκίνησε στις 29 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων με χορηγό την Lexus περιλαμβάνει 14 διοργανώσεις σε όλη την περιοχή, σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, το Καζακστάν και η Ιταλία, με το Τορίνο να φιλοξενεί το Nitto ATP Finals, τον τελικό που σηματοδοτεί το κορύφωμα του ATP Tour, τον Νοέμβριο.

Η Lexus θα προσαρμόσει τις δραστηριότητες της σε κάθε τουρνουά. Μεταξύ άλλων θα προβάλλει τα τελευταία μοντέλα της, όπως το ολοκαίνουργιο Lexus LBX, το αμιγώς ηλεκτρικό RZ 450e, μαζί με υβριδικά ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά ηλεκτρικά μοντέλα, και θα διαθέσει έναν στόλο οχημάτων για τη μεταφορά των διοργανωτών και των παικτών του τουρνουά.

Η Lexus θα παραμείνει συνεργάτης τίτλου του ATP Head2Head, το οποίο θα προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές, συναρπαστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις στις ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες του ATP Tour. Παρουσιάζοντας την πιο ανάλαφρη πλευρά της προσωπικότητας των παικτών, θα επιτρέψει στους θαυμαστές να δουν τους αγαπημένους τους αθλητές να μάχονται μεταξύ τους, και εκτός τερέν, κάνοντας κάτι νέο, ενδιαφέρον και απροσδόκητο.

Ο Pascal Ruch, Αντιπρόεδρος της Toyota Motor Europe, Lexus και Value Chain, δήλωσε: «Το ATP Tour παρέχει μία τέλεια, υψηλού προφίλ σκηνή για την μάρκα μας και φέτος θα έχουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να συνδεθούμε με εκατομμύρια ανθρώπους μέσω της συμμετοχής μας σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο. Η ανθρώπινη αφοσίωση και οι κορυφαίες επιδόσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας για τους παίκτες, όπως ακριβώς είναι βασικές αρετές για την επιχείρηση και τα προϊόντα μας. Ανυπομονούμε να συμβάλουμε στον ενθουσιασμό και τη δέσμευση εντός και εκτός γηπέδου καθώς η σεζόν προχωρά».

Προηγούμενο άρθροΗ Stellantis εξαγοράζει τεχνολογίες AI της CloudMade
Επόμενο άρθροΗ γκάμα Renault διατίθεται με νέες χαμηλότερες τιμές