Η Konetik, μία από τις φιναλίστ του βραβείου Start-Up Award 2018 του Fleet Europe, κέρδισε το βραβείο Best E-Mobility Service (καλύτερη υπηρεσία ηλεκτρκής κινητικότητας) στα περίφημα TU Automotive Awards στο Ντιτρόιτ.

Η start-up έλαβε το βραβείο Best Product / Service Ηλεκτρικής Κινητικότητας για το αυτοματοποιημένο εργαλείο μελέτης σκοπιμότητας EV. Αυτό βοηθά τις επιχειρήσεις να μετατρέπουν σε ηλεκτρικούς τους εταιρικούς τους στόλους, ενσωματώνοντας τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων με έναν αυτοματοποιημένο σύμβουλο σκοπιμότητας και φόρτισης.

Για να γίνει αυτό, η startup συνεργάζεται με ορισμένους βασικούς παράγοντες στον τομέα των EV, από τη Nissan και την Engie έως τη Novartis και την EDF Luminus, μεταξύ άλλων.

“Η αύξηση της χρήσης της ηλεκτρικής κινητικότητας αποτελεί μία από τις κύριες προκλήσεις της κοινωνίας μας”, δήλωσε ο Balázs Szabó, Διευθύνων Σύμβουλος της Konetik Deutschland GmbH. “Η ομάδα μας στην Konetik δεσμεύεται να παρέχει καινοτόμες λύσεις που αποσκοπούν στην απλούστευση και την αύξηση της ηλεκτροκίνησης στους εταιρικούς στόλους”.

Προηγούμενο άρθροΤο Group Ride της Lime διαθέσιμο στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΗ Ρουμανία διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για επιδοτήσεις ηλεκτρικών