Nicolas Andine, Karhoo Co-CEO

Η Karhoo μόλις ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ανατολική Ευρώπη, με την έναρξη λειτουργίας του νέου γραφείου της στην Κρακοβία της Πολωνίας. Το γραφείο προστίθεται στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Το πολωνικό γραφείο θα λειτουργήσει ως αναπτυξιακός, μηχανολογικός και επιχειρησιακός κόμβος για την επέκταση της Karhoo στην Ανατολική Ευρώπη.

Η Karhoo, που κέρδισε πρόσφτα το περίφημο Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο Startup για την κινητικότητα (European Startup Prize For Mobility), ιδρύθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια και έχει έδρα το Λονδίνο. Αποτελεί μια αγορά ride-hailing που φέρνει κοντά αδειούχους ταξί και ιδιωτικούς στόλους μίσθωσης από όλο τον κόσμο σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που μπορεί να ενσωματωθεί με άλλες πλατφόρμες και εφαρμογές ταξιδιωτικών και ψυχαγωγικών φορέων.

Η Karhoo έχει ήδη πάνω από 1,8 εκατομμύρια οχήματα στο δίκτυό της σε έξι ηπείρους, επιτρέποντας στους απανταχού ταξιδιώτες να καλέσουν άμεσα ένα ταξί ή να κάνουν κράτηση για μεταφορά μέχρι και ένα έτος νωρίτερα. Τελικά, η εταιρεία επιθυμεί να γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα ταξί και ιδιωτικής μίσθωσης στον κόσμο.

Ο Nicolas Andine, Διευθύνων Σύμβουλος της Karhoo, σχολιάζει: “Το άνοιγμα του γραφείου μας στην Ανατολική Ευρώπη, στην Κρακοβία, αποτελεί ένα ορόσημο στην διαδρομή της Karhoo. Η υπάρχουσα προσέγγιση της εταιρείας δημιουργήθηκε το 2017, από μια χούφτα ανθρώπων σε ένα γραφείο στο Λονδίνο”.

Το μοντέλο της Karhoo επιδιώκει ο συνεργάτης της εταιρείας να λειτουργεί με τοπικά διαχειριζόμενα, αδειοδοτημένα ταξί και στόλους ιδιωτικής μίσθωσης.

 

Προηγούμενο άρθροΕπένδυση 3 εκατ. ευρώ της Beat για ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΘριάμβευσε η FCA στα “Qatar Car of the Year 2019”