Η :Dribe, καινοτόμος συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων, έφτασε στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar.

Η :Dribe, είναι μια καινοτόμος συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα της κινητικότητας στη χώρα μας. Προσφέρει ελευθερία επιλογής του ιδανικού οχήματος για κάθε περίσταση και ανάγκη, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing.

Η συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων :Dribe, είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οδηγών για ευελιξία και ελευθερία επιλογών:

Απλή στη χρήση: Με δωρεάν εγγραφή στη :Dribe, παρέχεται η ελευθερία ενεργοποίησης συνδρομής χωρίς χρονικούς περιορισμούς* και μίσθωσης του οχήματος επιλογής μας, απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες τον χρόνο. Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας οχήματος στο πλαίσιο της συνδρομής.

100% Ψηφιακή: Ο ενδιαφερόμενος κλείνει online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό του τηλέφωνο.

Ευελιξία χωρίς δεσμεύσεις: Προσφέρεται η δυνατότητα αλλαγής οχήματος ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

Τεράστια γκάμα νέων οχημάτων: Ο ενδιαφερόμενος έχει ελευθερία επιλογής από μια τεράστια γκάμα καινούργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar: Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των κορυφαίων μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.

Οδηγοί που θέλουν να ακολουθήσουν το σύγχρονο life style χωρίς δεσμεύσεις, οδηγοί που θέλουν να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι οδηγοί που θέλουν να δοκιμάσουν ποιο όχημα τους ταιριάζει, οδηγοί που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, ψηφιακοί νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με την αγορά ενός αυτοκινήτου, μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει στην εφαρμογή της :Dribe.

Η εφαρμογή :Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar.

«Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα, και ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Η :Dribe σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν από τη Kosmobility».

«Με την εισαγωγή της :Dribe στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια νέα ελευθερία στην οδηγική εμπειρία.» τόνισε o Σταμάτης Μπογέας, Director of :Dribe. «Η υπηρεσία μας είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης. Είναι ένα ταξίδι που προσαρμόζεται στη ζωή μας, με τους όρους μας. Προσκαλούμε τους Έλληνες οδηγούς να «αγκαλιάσουν» μαζί μας ένα μέλλον, όπου η κινητικότητα είναι εξίσου ευέλικτη με τους ανθρώπους».

Η :Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.


*το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης για νέους χρήστες είναι 30 ημερολογιακές ημέρες.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Φίλιππος VI στο εργοστάσιο μπαταρίας της SEAT S.A.
Επόμενο άρθροΟι μηχανικοί του ΙΕΚ Ακμή εκπαιδεύονται με HORWIN