Η InMotion Ventures, η εταιρεία επενδύσεων που υποστηρίζεται από την Jaguar Land Rover, εγκαινίασε μια υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων πολυτελείας στο Λονδίνο, που ονομάζεται The Out.

Ο στόλος διαθέτει 50 μοντέλα Land Rover Discovery Sport και στοχεύει σε άτομα που δεν διαθέτουν δικό τους αυτοκίνητο, αλλά χρειάζονται ένα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η λύση “The Out” είναι διαθέσιμη στις Ζώνες 1-3 του Λονδίνου, καθώς και στο Heathrow, το Gatwick και το City. Η πρόσβαση από το αεροδρόμιο στο σύστημα ενοικίασης αυτοκινήτων premium είναι εύκολη, μέσω μιας συγκεκριμένης εφαρμογής.

Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία ενοικίασης, η Jaguar Land Rover συμμετέχει σαφώς στην τάση αστικής κινητικότητας που περνά από την ιδιοκτησία των αυτοκινήτων στη χρήση τους. Στο Λονδίνο, το 41% του συνόλου των νοικοκυριών δεν διέθετε ιδιόκτητο αυτοκίνητο το 2017, έναντι 20% στο υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εφαρμογή της Ζώνης Εξαιρετικά Χαμηλών Εκπομπών, στις 8 Απριλίου, θα ενισχύσει περαιτέρω την τάση της κινητικότητας χρήσης.

Προηγούμενο άρθροΗ Europcar επεκτείνει την υπηρεσία e-scooter με λύση ενοικίασης
Επόμενο άρθροΤο Spring Check Up 2019 δωρεάν από την FCA Greece