Η Jaguar I-PACE διαθέτει πλέον Alexa, επιτρέποντας στους οδηγούς να ελέγχουν την πλοήγηση και τη μουσική, να διαχειρίζονται ημερολόγια, να ακούν ειδήσεις, να βλέπουν τον καιρό και να ελέγχουν έξυπνες οικιακές συσκευές – απλώς ρωτώντας.

Η Alexa ενσωματώνεται στη γκάμα της Jaguar: Εκτός από την I-PACE, όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας που είναι εξοπλισμένα με Pivi Pro θα διαθέτουν Alexa.

  • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο Pivi Pro: Κάνει τον φωνητικό έλεγχο απλό και διαισθητικό, ώστε οι πελάτες να μπορούν να συνδέονται περισσότερο – με τα χέρια τους στο τιμόνι και τα μάτια τους στο δρόμο
  • Αλληλεπίδραση με το I-PACE από οπουδήποτε: Από τον έλεγχο της αυτονομίας, μέχρι το κλείσιμο των θυρών, με το Jaguar Remote Skill για Alexa. Διατίθεται σε όλα τα μοντέλα Jaguar με συστήματα ψυχαγωγίας Pivi Pro και Touch Pro (στο Η.Β. και τις ΗΠΑ)
  • Premium Black Pack: Τονίζει την εμφάνιση της I-PACE με συνδυασμό Black Pack, νέων τροχών Gloss Black 22 ιντσών, οπίσθιας αεροτομής και αερανάρτησης. Διατίθεται και σε μεταλλικό χρώμα Ostuni White

Περισσότεροι από 55.000 ιδιοκτήτες συμβατών μοντέλων Jaguar με Pivi Pro θα λάβουν το Alexa μέσω ασύρματης ενημέρωσης λογισμικού.

Ο Alex Heslop, Διευθυντής Ηλεκτρολογικής και Ηλεκτρονικής Μηχανικής της Jaguar Land Rover, δήλωσε: Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Amazon Alexa στο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro παρέχει στους πελάτες απλό, διαισθητικό φωνητικό έλεγχο των τακτικών λειτουργιών, κάνοντας την οδηγική εμπειρία πιο ευχάριστη. Το γεγονός ότι μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη νέα δυνατότητα και στους υπάρχοντες πελάτες αποδεικνύει την αξία των ενημερώσεων του λογισμικού μας

Ο Christian Mentz, Επικεφαλής της Alexa Automotive International, πρόσθεσε: Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο αλληλεπιδρούν με το Alexa άπειρες φορές κάθε εβδομάδα, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους, καθιστώντας την πιο παραγωγική και πιο διασκεδαστική. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε την ίδια ευχάριστη, βολική εμπειρία στους πελάτες της Jaguar – και επειδή το Alexa καθίσταται συνεχώς εξυπνότερο, θα προστίθενται νέες λειτουργίες και δυνατότητες με την πάροδο του χρόνου και θα παραδίδονται αυτομάτως στα οχήματα.

Προηγούμενο άρθροΟι πωλήσεις της Volvo τον Ιανουάριο 2022
Επόμενο άρθροArval: The Journey Goes On #2