Η πλήρως ηλεκτρική Jaguar I-PACE κέρδισε εις τριπλούν στα World Car Awards του 2019 στη Νέα Υόρκη. Όχι μόνο τον πολυπόθητο τίτλο του World Car of the Year και του World Car Design της Χρονιάς – που ισοδυναμεί με την επιτυχία του F-PACE το 2017 – αλλά κέρδισε και το βραβείο World Green Car.

Το ηλεκτρικό SUV της Jaguar είναι το πρώτο όχημα που κέρδισε και στις τρεις κατηγορίες τον ίδιο χρόνο στο New York International Auto Show.

Ας σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η I-PACE έχει καταγράψει πάνω από 11.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Ο Dr. Ralf Speth, CEO της Jaguar Land Rover, δήλωσε: “Είναι τιμή μας που η Jaguar I-PACE έλαβε αυτά τα τρία βραβεία από τους διάσημους κριτές του World Car. Ξεκινήσαμε με ένα ιδεώδες, για να προχωρήσουμε προς το όραμά μας “Destination Zero” για μηδενικές εκπομπές, μηδενικά ατυχήματα και μηδενική κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το I-PACE είναι το πρώτο μας βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου και έγινε αντιληπτό όταν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ήταν κάτι περισσότερο από μια εξειδικευμένη επιλογή. Έτσι ξεκινήσαμε από την αρχή για να δημιουργήσουμε ένα νέο σημείο αναφοράς – το καλύτερο ηλεκτρικό όχημα του κόσμου και ένα πραγματικό αυτοκίνητο Jaguar. Τα βραβεία αυτά στο I-PACE που ανακηρύχθηκε World Car of the Year, World Car Design και το World Green Car, δίνουν στο πρώτο μας ηλεκτροκίνητο όχημα την απόλυτη αναγνώριση που του αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που δημιούργησε το I-PACE για το πάθος τους να το κάνουν εξαιρετικό”.

 

Προηγούμενο άρθροΣταθμός φόρτισης 350kW της Fastned για EV στο Η.Β.
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός του ΥπΨΗΠΤΕ για Εθνικό Σύστημα Διαχείρισης Στάθμευσης