Στη Hyundai Motorsport απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών της FIA World Rally Championship (WRC) στην ετήσια τελετή απονομής βραβείων FIA που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul βραβεύτηκαν για τα αποτελέσματά τους στα πρωταθλήματα οδηγών και συνοδηγών.

during the FIA annual general assembly 2019 at Paris from december 2 to 6 – Photo Francois Flamand / DPPI

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Carrousel du Louvre στο Παρίσι, σηματοδότησε το αποκορύφωμα μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σεζόν για την ομάδα που εξασφάλισε για πρώτη φορά τίτλο WRC. Η Hyundai Motorsport εδραίωσε τη θέση της στο βιβλίο ιστορίας και ενίσχυσε τη φήμη της μεταξύ των καλύτερων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

 

during the FIA Prize Giving at Carrousel du Louvre, Paris december 8, 2019 – Photo Eric Vargiolu / DPPI

Στην εκδήλωση παρέστησαν πρωταθλητές από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μηχανοκίνητων σπορ για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Από πλευράς Hyundai Motorsport συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Scott Noh και ο Διευθυντής της Ομάδας, Andrea Adamo. Επίσης οι Thomas Schemera, Head of Product Division, Executive Vice President του Hyundai Motor Group και Gyoo-Heon Choi, Head of N Brand Management Group, Vice President της Hyundai Motor Company.

Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul έδωσαν επίσης το παρόν στην εκδήλωση για να βραβευθούν και αυτοί με τη σειρά τους για τις επιδόσεις τους στους οδηγούς και τους συνοδηγούς, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν για το βελγικό πλήρωμα, στην οποία κατέκτησαν τρεις νίκες (Κορσική, Αργεντινή και Ισπανία).

Στα παρασκήνια με τους πρωταθλητές WRC

Για να τιμήσει τον πρώτο της τίτλο στο WRC, η Hyundai Motorsport δημιούργησε μια σειρά από 11 μικρές ταινίες, με τις οποίες αναδεικνύονται στιγμιότυπα της ομάδας από όλη τη σεζόν του 2019. Με τίτλο “Back / Stage”, κάθε ένα από τα 11 video ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα που θα αναδεικνύουν την επιτυχημένη διαδρομή της ομάδας.

Με τη διορατικότητα και τον προβληματισμό των Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo, Sébastien Loeb, Craig Breen, Scott Noh και Andrea Adamo, η σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Facebook και YouTube της ομάδας από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Made in Alzenau” και αναφέρεται στη σημασία του έργου που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Hyundai Motorsport στη Γερμανία. Τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν αγαπημένες στιγμές της σεζόν.

Το πρόγραμμα των video Back / Stage που θα αναρτώνται στις 10:00 CET, είναι το εξής:

 • Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 1/ Made in Alzenau
 • Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, 2/ New Season
 • Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 3/ Team Spirit and Fans
 • Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 4/ Emotions
 • Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 5/ Turning Point
 • Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 6/ We are the champions / title
 • Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, 7/ Craig Breen
 • Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, 8/ Sébastien Loeb
 • Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 9/ Dani Sordo
 • Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, 10/ Andreas Mikkelsen
 • Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 11/ Thierry Neuville

Ο Διευθυντής της ομάδας Andrea Adamo δήλωσε: “Ήταν τιμή μου μου να εκπροσωπήσω τη Hyundai στην τελετή απονομής βραβείων της FIA καθώς και για την εταιρεία μας να λάβει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών του 2019. Είναι η επιβράβευση πολλών ετών σκληρής δουλειάς από την ομάδα μας στο Alzenau, η οποία κορυφώθηκε αυτή τη σεζόν με τον πρώτο μας τίτλο στο WRC. Τώρα θα σφραγίσουμε αυτό το φανταστικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας και θα προχωρήσουμε μαζί σε μεγαλύτερες επιτυχίες το 2020 ως υπερασπιστές του τίτλου μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here