Η Hyundai Motor παρουσίασε το στόλο των επίσημων WorldSBK αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια του Pirelli Italian Round, του 5ου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MOTUL FIM Superbike (WorldSBK) στην Imola της Ιταλίας. Τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιούνται σε διάφορες δραστηριότητες, όπως η καθοδήγηση του αγώνα και η μεταφορά ιατρικού προσωπικού. Από υψηλών επιδόσεων, όπως το το i30 N, έως φιλικά προς το περιβάλλον, σαν το Kona Electric, τα μοντέλα αυτά του στόλου της Hyundai επιβεβαιώνουν την ποικιλομορφία της γκάμας της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την WorldSBK με σκοπό την πραγματοποίηση ποικίλων δραστηριοτήτων και καινοτόμων πρωτοβουλιών που θα προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες στους οπαδούς της Hyundai N Brand. Η πραγματοποίηση δοκιμής των μοντέλων της μάρκας N, χρησιμοποιώντας πίστες και εξωτερικές διαδρομές αποτελεί μια από αυτές.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε τον πλήρη στόλο μας στο WorldSBK στην Imola”, δήλωσε ο Thomas Schemera, Executive Vice President και Head of Product Division, Product Operation & N Sub-Division. “Με μοντέλα υψηλών επιδόσεων όπως το i30 Fastback N Safety Car έως το Kona Electric Racing Director Car, αποδεικνύουμε πραγματικά την ποικιλομορφία της γκάμας της Hyundai”.

Η Imola αποτελεί τακτικό αγώνα στο ημερολόγιο του WorldSBK τα τελευταία χρόνια και φιλοξένησε το φετινό Pirelli Italian Round. Η πίστα εγκαινιάστηκε ως ημι-μόνιμος χώρος το 1953. Ο πλήρης τίτλος του είναι Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari και πήρε το όνομά του από τον πατέρα και τον γιο Enzo και Dino Ferrari.

Στη φετινή διοργάνωση, η Hyundai παρουσίασε δύο ξεχωριστούς στόλους. Ο πρώτος αποτελείτο από οκτώ επίσημα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων δύο Safety Cars, το FIM Safety Officer Car, το Race Director Car και τέσσερα ιατρικά αυτοκίνητα. Τον δεύτερο στόλος αποτελούσαν τέσσερα αυτοκίνητα δοκιμών που χρησιμοποιήθηκαν ως μέρος του προγράμματος δοκιμών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στον αγώνα είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο i30 Fastback N.

Τα i30 Fastback N Official Cars, δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα είναι εμπνευσμένα από την Hyundai Motorsport και βασισμένα στο Performance Blue, που σηματοδοτεί το εμπορικό σήμα της Hyundai N. Για το WorldSBK, το Hyundai Blue έχει αντικατασταθεί με λευκό για να ξεχωρίζει εμφανώς το i30 Fastback N από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το FIM Safety Officer Car είναι μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του i30 N υψηλών επιδόσεων της Hyundai. Με κόκκινο χρώμα αμαξώματος για καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια τυχών περιστατικών έκτακτης ανάγκης και μια φαρδιά φάσα σκουρότερου Hyundai Blue χρώματος στα πλαινά. Αντίστοιχα, το WorldSBK Race Car, είναι ένα κατάλληλα διαμορφωμένο Kona Electric, με μαύρο χρώμα αμαξώματος και κόκκινη φαρδιά φάσα στα πλαϊνά, που υπογραμμίζει την εξουσία του Διευθυντή του Αγώνα. Ως EV, υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευση της Hyundai για οικολογική κινητικότητα.

Η Hyundai παρέχει επίσης δύο ειδικά διαμορφωμένες εκδόσεις της γκάμας των SUV της. Το Kona και το ολοκαίνουργιο Tucson N Line επιλέχθηκαν για τα τέσσερα WorldSBK Medical Cars δεδομένης της ικανότητάς τους να μεταφέρουν εξοπλισμό επείγουσας ανάγκης.

Τέλος, τα τέσσερα αυτοκίνητα δοκιμών της Hyundai αποτελούνται από δύο μοντέλα υψηλών επιδόσεων i30 N hatchback και i30 Fastback N.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here