Η HTV επενδύει στην αποθήκευση ημιαγωγών

Η HTV Halbleiter-Test & Vertriebs GmbH και η HTV Conservation GmbH, που ανήκουν αμφότερες στην θυγατρική της TÜV NORD, ALTER TECHNOLOGY, επενδύουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στην επέκταση της ικανότητας της καινοτόμου τεχνολογίας τους για μακροπρόθεσμη διατήρηση και αποθήκευση ημιαγωγών, καθώς και στην επέκταση της χωρητικότητας των εργαστηρίων τους δοκιμών και προγραμματισμού.

Η HTV ανταποκρίνεται έτσι στην υψηλή ζήτηση των πελατών της. «Με την επένδυση αυτή δεσμευόμαστε και πάλι έναντι του Bensheim, εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και επιβεβαιώνοντας την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με ευελιξία, ως στιβαροί συνεργάτες», ανέφερε ο Holger Krumme, Διευθύνων Σύμβουλος της HTV και της HTVC.

Η λύση της HTV απευθύνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Πολλές εταιρείες προσαρμόζουν την στρατηγική αποθήκευσης ημιαγωγών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις έκτακτες διακοπές των εφοδιαστικών αλυσίδων τους μέσω ευέλικτων αποθεμάτων. Γι΄ αυτό, οι ημιαγωγοί των πελατών αποθηκεύονται στην HTV υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας και περιβαλλοντικού ελέγχου και μπορούν να ανακτηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν απαιτείται. Το σημαντικό πλεονέκτημα της ειδικής μακροπρόθεσμης συντήρησης HTV-TAB® είναι ότι η HTV παραδίδει τα εξαρτήματα στην κατάσταση που είχαν κατά την προμήθεια. “Με τη διαδικασία διατήρησης HTV, οι πελάτες μας απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση: μέγιστη διαθεσιμότητα χωρίς δαπανηρή αποθήκευση. Επιπλέον, παραδίδουμε ποιοτικά, ακόμα και μετά από δεκαετίες αποθήκευσης», δήλωσε ο Ralf Kühne, Επικεφαλής Analytics και Μακροπρόθεσμης Αποθήκευσης της HTV.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης κρίσης ημιαγωγών, η HTV παράχει μέγιστο όφελος στους πελάτες, επεκτείνοντας τις αποθηκευτικές και εργαστηριακές της δυνατότητες και προσλαμβάνοντας νέους εμπειρογνώμονες. Μέσω της αποκαλούμενης «υπηρεσίας ταχείας εξυπηρέτησης», οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες HTV, στην συνήθη ποιότητα, πολύ πιο γρήγορα. «Μέσω των υψηλών επενδύσεών μας σε εξοπλισμό και προσωπικό, αυξάνουμε την ευελιξία μας, γεγονός που ωφελεί τους πελάτες μας ως λύση ενιαίας εξυπηρέτησης και ως προς την ταχύτητα διεκπεραίωσης μεμονωμένων παραγγελιών», δήλωσε ο k. Kühne.

Η διαδικασία μακροπρόθεσμης συντήρησης HTV-TAB®, μοναδική παγκοσμίως, καθιστά δυνατή την αποθήκευση ημιαγωγών, ηλεκτρονικών συστημάτων, οθονών ή πλακετών έως και για 50 χρόνια, με πλήρη διατήρηση της λειτουργικότητας και της χρηστικότητάς τους. Συγκεκριμένα, οι επιπτώσεις της διακοπής ημιαγωγών και παρελκομένων μετριάζονται και ο κύκλος ζωής των προϊόντων παρατείνεται σημαντικά.

Φωτογραφία: HTV

Προηγούμενο άρθρο16 Opel Vivaro-e Hydrogen στην Jos Scholman
Επόμενο άρθροToyota Prius Plug-in Hybrid με 223 ίππους