Hélène Josselin - Renault

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2023, η Hélène Josselin εντάσσεται στο Renault Group ως Αντιπρόεδρος Brand Communications της Renault, ενώ αποτελεί πλέον και μέλος της διοικητικής επιτροπής της μάρκας.

Η Hélène Josselin αναφέρεται ιεραρχικά στη Stéphanie Cau, Chief Communications Officer του Renault Group και λειτουργικά στον Fabrice Cambolive, CEO της μάρκας Renault. Διαδέχεται τον Christian Stein, ο οποίος θα ενταχθεί στην εκτελεστική ομάδα της Ampere.

Η Hélène Josselin, 50 ετών, αποφοίτησε από την Ecole Supérieure de Commerce (ESC) το 1995 και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης CELSA (Παρίσι IV).

Έχει 12ετή εμπειρία σε διαφημιστικά γραφεία. Εντάχθηκε στη Publicis το 1998, όπου κατείχε διάφορες θέσεις στη διαφήμιση για τη Renault.

Το 2008, εντάχθηκε στον προμηθευτή αυτοκινήτων Faurecia ως υπεύθυνη τύπου. Το 2011 ανέλαβε Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και το 2014 Business Group Communications Manager για Εσωτερικά Συστήματα. Μετά από εννέα χρόνια με τον Όμιλο Faurecia, μεταπήδησε στον κατασκευαστή τρένων Alstom το 2017, όπου ανέλαβε ανώτερες θέσεις στο τμήμα επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της πιλοτικής παρουσίασης της νέας μάρκας το 2019. Το 2021, η Hélène Josselin προήχθη σε Αντιπρόεδρο Brand, External Events and Customer Communication.

Προηγούμενο άρθροΗ CATL παρουσιάζει νέα μπαταρία ταχείας φόρτισης
Επόμενο άρθροH LG Electronics στην IAA Mobility 2023